Invitáló a 15. Tatai Víz, Zene, Virág Fesztivál „ÉDENKERT” című virágkötészeti kiállítására

Helyszíne: Tatai vár, Törökkori bejáró Megnyitja 2008.június 27-én 18 órakor
Szeretettel várják Önt barátaival és ismerőseivel az alkotócsapat tagjai: LÓDRI CSABA, ROSSONDAI ATTILA és SZLOBODA RÉKA Dankó Gábor, Katona Szandra,Kovács Balázs,Nagy Péter

Megtekinthető: Pénteken - 20.00 óráig Szombaton 10.00 - 20.00 óráig Vasárnap 10.00 - 20.00 óráig Lódri Csaba oroszlányi virágkötő mester az országos virágkötészeti versenyek szinte állandó résztvevője, számtalan elismerés, díj nyertese. Az Amszterdamban megrendezett Virágkötészeti Világkupán Ő képviselte a magyar virágkötőket. Társaival, Szloboda Rékával és Rossondai Attilával káprázatosan gyönyörűséges, eddig még sosem látott virágkötészeti kompozíciókkal varázsolják el a látogatókat.

MÁTYÁS MESÉK VIRÁGKÖTÉSZETI KIÁLLÍTÁSA A Magyary Zoltán Művelődési Központ aulájában az „Itt járt Mátyás király!” Városi Mesekereső játék újabb feladványa látható. Mátyás mesék virágban megálmodva. A Mesekereső játékban résztvevő csapatok feladata kitalálni, hogy a virágkötő mely mesét jeleníti meg a kiállított virágkompozícióban. A kizárólag csak itt és most bemutatott kötészeti kiállítást vasárnap estig láthatják az érdeklődők.