Nagy érdeklődés kísérte a koncertet

Vízkereszt vagy amit akartok címmel tartotta meg hagyományos év eleji koncertjét a Menner Bernát Zeneiskola fúvószenekara, valamint az MH 25. Klapka György Lövészdandár zenekara. A Vízkereszt egy latin kifejezés magyar megfelelője, mely az Úr megjelenését jelenti. Ez az egyik legősibb keresztény ünnep, melyhez sok népszokás kötődik, mára már csak az maradt meg közülük, hogy ilyenkor szokás leszedni a karácsonyfát.
A koncert köszöntővel kezdődött, a humán bizottság elnöke, Robozné Schőnfeld Zsuzsanna fejezte ki jókívánságait a közönségnek.

A Menner-zenekar Varju László vezényletével egy indulóval kezdett, majd komoly és könnyűzenei műveket adott elő a közönség nagy örömére. A Vaszary-iskola sportcsarnokában több mint ötszáz néző kísérte figyelemmel a koncertet. A Dandárzenekar színpadra lépése előtt a Menner-iskola ütős együttese is bemutatkozott Molnár Szabolcs irányításával. Majd következett a megyei Prima díjas, Tata Városáért díjas katonazenekar Balázs Attila vezetésével. Ők most ünneplik fennállásuk 10. évfordulóját, melynek alkalmából cd-t is megjelentettek, s egy könyv kiadását tervezik.