Parádés győzelem az ácsiak ellen

Meglepően nagy különbségű győzelmet aratott a Tatai AC, megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság 22. fordulójában. 8-2-re verte az ácsiakat, ezzel feljött a tabella 5. helyére a TAC.

 

Tatai AC – Ácsi Kinizsi 8-2 (4-0) Tata, 250 néző.

V.: Csejtei. Tatai AC: Valakovics (Giricz) – Csordás D., Csordás G., Bujdosó B. (Kisék), Kun, Purgel (Szöllősi), Tóth Á., Bujdosó S. (Járfás), Minárcsik, Bognár, Rába (Botka). Edző: Wéber Roland. Ácsi Kinizsi SC: Boráros – Kovács, Babicz (Pulai), Ódor, Vörös, Szőnyi, Tóth A., Baumgartner, Mészáros, Tóth Zs. (Bokréta), Lakatos.

Edző: Karvaj Imre. G.sz.: Bognár (2), Botka (2), Rába, Minárcsik, Purgel, Tóth Á., illetve Tóth A., Ódor. Jók: Csordás G., Bognár, Botka, Tóth Á., Minárcsik, illetve Tóth A., Baumgartner.

Karvaj Imre, az ácsiak vezetőedzője képtelen egymást követő két meccsen ugyanabban az összeállításban pályára küldeni csapatát. Sérülések, eltiltások, munkahelyi elfoglaltságok hátráltatják ebben. A tataiaknál már kialakult egy ütőképes mag, a csapat sorozatban negyedik győzelmére készült a borzasztó rossz bajnoki rajt után.

Wéber Roland tanítványai ezúttal is nagyszerűen futballoztak, és meglepően könnyű, nagy különbségű győzelmet arattak. Az őszi idényben 2-2-t játszottak a csapatok.

Wéber Roland:

– El kell mondanom, hogy nem volt olyan sima ez a meccs, holott a gólkülönbség ezt sugallja. Kiváló csapatot vertünk meg, az utolsó pillanatokban mindig bölcsen döntöttünk. Sok sikert kívánok az ácsiaknak a jövőben. Karvaj Imre: – Két emberem elment Reál Madrid meccset nézni Spanyolországba, ezért nem is bánthatom őket. Nem fociztunk rosszul, az első félidőben két kapufát is lőttünk. Súlyos egyéni hibákból kaptuk góljainkat.

A 23. fordulóban április 18-án (szombaton) Komáromban 16 órától lép pályára a Tatai AC a Komáromi VSE ellen.

 

Péntek Sándor