Vereség Komáromban

A Komárom-Esztergom megyei I. osztály 23. fordulójában a tataiak komáromi fellépését kísérte a legnagyobb figyelem. A két jó passzban lévő együttes csatájából végül a második félidő eleji határozott játékukkal nyertek a vendéglátók.

 

Komáromi VSE–Tatai AC 2–0 (0–0) Komárom, 250 néző. V.: Sipos.

Komáromi VSE: Alasztics – Mezei, Tőcsér, Simigla (Patócs), Soós (Sallai), Csák, Bán, Módi, Sebestyén, Tatai, Nagy T.

Edző: Vígh László. Tatai AC: Valakovics – Csordás D., Bujdosó B. (Janetka), Kisék, Kun, Purgel, Tóth L. (Szűcs), Tóth Á., Bognár, Rába, Csizmadia.

Edző: Wéber Roland. Gsz.: Simigla, Csordás D. (öngól).

 

Nagy várakozás előzte meg a jó formában lévő csapatok mérkőzését. A hatalmas szél alaposan befolyásolta a játékot, jobbára a felívelésekből alakultak ki izgalmas pillanatok. Az első félidőben a három alapembert nélkülöző tataiak voltak aktívabbak a szél támogatásának köszönhetően. Térfélcsere után a komáromiak gyorsan vezetést szereztek, ám ezután kiállították Nagy Tibort, és várható volt a tataiak fölénye. Nem így történt, egy kapu előtti kavarodás után Csordás öngólt vétett, és ezzel el is dőlt a rangadó sorsa. A 80. percben a tatai Csizmadiát is kiállították. Megszakadt a TAC négy forduló óta tartó győzelmi sorozata. Jók: Mezei, Simigla, Bán, Tőcsér, ill. Bujdosó B., Rába, Tóth Á., Kun. Vígh László: – Szervezett és jó ellenfelet győztünk le. A viharos szél miatt nem alakulhatott ki folyamatos játék, de most a három pont megszerzése volt a legfontosabb. Remek a csapatszellem nálunk, a kiállítás után kettőzött erővel küzdöttek játékosaim, megérdemelt győzelmet arattunk. Wéber Roland: – Egyenrangú ellenfelek voltunk, egy balszerencsés szabadrúgásból kaptunk gólt, majd egy gyors komáromi kontra akcióból. Nem tudtunk élni emberelőnyünkkel, szerintem a döntetlen igazságosabb lett volna.

 

Péntek Sándor