Megjelent a Patrióta Magazin tavaszi száma

A Tatai Patrióta című közéleti magazin 2016-os első számában, címlapján a tavaszt idéző színekkel, izgalmas tartalommal várja ismét olvasóit.

A lapban ezúttal interjút olvashatnak többek között az NHK Spring Hungary Kft. ügyvezetőjével, aki azt is elárulta, miért választották városunkat, és személyesen melyik a kedvenc helye Tatán. Nyilatkozott a Patriótának Jungvirthné Bús Erzsébet, a Tatai Városgazda Kft. egykori, és Acsai Zoltán, a cég jelenlegi ügyvezető igazgatója. Mindketten mesélnek a munka iránti elkötelezettségükről és tapasztalataikról, melyeket a tataiak szolgálatába állítanak. Cikket találnak az újságban az elmúlt 10 évi helyi adózásáról, a herendi porcelán és Tata kapcsolatáról, s a helyi ökölvívósport történetéről is. A lap egy meghitt hangulatú beszélgetéssel emlékezik Szöllősi Mihály borászra, bemutatja az „Örökségünk a tatai Angolkert” című könyvet, valamint portrét közöl Jász Attila költővel.

A Patrióta Magazin aktuális száma megvásárolható a Városmarketing Irodában, a Magyary Zoltán Művelődési Központban, a Fényes Tanösvényen, az Új Kajakház Ökoturisztikai Központban, a Kiskatélyban és a Tourinform Irodában.

Akiket mélyebben foglalkoztat, hogy mi zajlik városunkban, mi áll a helyi hírek hátterében, kik élnek Tatán, és mit tesznek a köz szolgálatában, még előfizethetik a negyedévente megjelenő magazint. Megrendelésüket, véleményüket, javaslataikat a következő címre várjuk: tataipatriota@tata.hu.

CsatolmányMéret
PDF ikon Megrendelőszelvény2016.pdf1.14 MB