Csomagban egy cseppnyi öröm-idén is segítenek a rászorulóknak városunk és a környék vállalkozói, magánszemélyei

Városunk és a környék vállalkozói, magánszemélyei, idén is szeretnének karácsony közeledtével segíteni a rászorulóknak. Felhívásukat, jótékonysági akciójuk részleteit itt olvashatják.

A Tatán és környékén élő vállalkozók és magánszemélyek ebben az évben is szeretnék lakókörnyezetükben tanúságát tenni odafigyelésüknek, és segítő szándékuknak. Tudjuk, nem tudunk annyit segíteni, hogy azzal változást hozzunk az emberek életében. Mindnyájan tudunk azonban annyit segíteni, hogy azzal apró örömöt szerezhetünk másoknak. Segítünk, mert megtehetjük, mert tartozunk ennyivel magunknak és szerencsésebb sorsunknak. Segítünk, mert az együttérzésnek mindig utat kell találnia. Segítsünk, mert az ünnep ettől szebb lesz, ha adsz, te is több leszel!

Nem csupán élelmiszert, gyerekjátékot vagy édességet ajándékozunk, hanem cseppnyi örömöt és hitet is. Igaz, csak egy cseppnyit, de tudjuk: vízcseppekből van az óceán is!

Ebben az évben karácsony táján nem több száz adag ételt osztunk, nem az ÉLMISZER BANK anyagi támogatását kérjük. Most azon rászorulóknak szeretnénk célzottan segítséget adni, akiket öregségükre magukra maradva, még az ünnepek alatt sem tart számon szinte senki. Akiknek nincs a közelében senki, akitől ajándékot kaphatnának, vagy akivel együtt emlékezhetnek.

Szeretnénk megajándékozni az

  • egyedülálló, támogató családtag nélküli időseket
  • a kiskorú gyermekeket nevelőket, akik tevőlegesen is igyekeznek javítani helyzetükön

Azoknak szeretnénk kissé szebbé tenni az ünnepet, akik több gyereket nevelnek, s most ezzel jelezni kívánjuk feléjük, látjuk és tiszteljük erőfeszítésüket. Szeretnénk nekik is örömet ajándékozni.

Keressük azokat, akik minderről hozzánk hasonlóan gondolkodnak! Kérjük, akik környezetükben ismernek egyedül maradt időseket, nehéz helyzetükben is helytállásra törekvő családokat, gyermeküket egyedül is tisztes igyekezettel nevelőket, ajánlják Őket. Most fordítsuk figyelmünket rájuk, mert küzdelmes helytállásuk elismerése fontos számukra is.

Írjanak a segitek@adok.hu oldalra néhány sort, s mi lehetőségeink szerint, személyesen, de névtelenül viszünk ajándékot.

Hívjanak telefonon, adjanak ajánlatot, kit szeretnének megajándékozni vagy akár adományozhatnak is. Élelmiszert, játékot, könyvet, támogatást az akció megvalósításához!

Lehetőségeink szerint 100 – 150 ünnepi csomagot állítunk össze, esetenként 4 – 6.000 Ft értékben. A célszerű rászorultság szerint ez tartalmazhat édességet, tartós élelmiszert, gyümölcsöt, gyerekjátékot, könyvet, ruhaneműt. A csomagokat közvetlenül kézbesítjük az ünnepek előtti időszakban.

Keressük azokat a támogatókat is, akik e termékek kedvezőbb árú beszerzéséhez tudnak segítséget nyújtani, hiszen így több ajándék jut, ugyanannyi ráfordításból. Örömmel fogadunk minden támogatást, amivel bővíthető a támogatottak köre, gazdagabbá tehető az ajándék.

Csak annyit tudunk ígérni, a támogatás minden forintja, a természetbeni juttatások minden egyes darabja ebben az évben is teljes egészében a rászorultakhoz fog eljutni.

A támogatók és közreműködők semmiféle költségtérítéssel nem számolnak, az ajándékozók ebben az évben is névtelenek kívánnak maradni.

Cseppnyi segítség, tengernyi öröm.

Ha így ajándékozol, neked is több marad!