Iskolák jelentkezését várják a Vértesi Natúrpark vetélkedőjére

Magyarország első bejegyzett natúrparkja a Vértesi Natúrpark. A Gerecse Natúrpark, mint "szomszédvár" csatlakozik az általuk meghirdetett 3 fordulós online vetélkedőhöz, amelynek témája ugyan főként a Vértesi Natúrpark, de ennek keretében valamennyi hazai natúrpark ismerete is sokat számít. A szervezők már várják az általános iskolások jelentkezését a versenyre.

A legeredményesebb versenyzők részt vehetnek majd az áprilisban Kőszegen megrendezésre kerülő Országos Natúrparki Döntőn. A jelentkezéshez 3 fős csapatokat kell alkotni, majd sikeresen teljesíteni a 3 fordulós online versenyt. A feladatlapok elérhetőek a www.provertes.hu-n vagy a www.vertesinaturpark.hu–n, és a facebookon (Pro Vértes, Vértesi Natúrpark) is. A jelentkezők az oldalakon megtalálnak minden segítséget a feladatok sikeres megoldásához.

Az első forduló feladatlapját 2017. február 3-ig kell eljuttatni a csapattagok nevével, adataival és elérhetőségeivel együtt a provertes@provertes.hu e-mail címre vagy postán az alábbi címre:

Pro Vértes Nonprofit

8083 Csákvár

Kenderesi u. Geszner-ház

További információk a versenyről:

http://www.provertes.hu/index.php/oktatas/naturparki-vetelkedo-2017/590-felhivas