Keressük együtt a mindennapok hőseit Tatán!

A Tata és Térsége Civil Társulás szervezésében nagyszabású, tatai rendezvény kezdődik március első napján azzal a céllal, hogy városunk kifejezhesse megbecsülését azon tataiak iránt, akik jellemük, elhivatottságuk, tenni akarásuk miatt tiszteletet vívtak ki környezetükben munkájukkal, mindennapi tevékenységükkel.

Veszprém és Tatabánya sikeres, a helyi közösséget megmozgató kezdeményezése után, a Tata és Térsége Civil Társulás úgy gondolta, hogy Tatán is helye van a „Mindennapok Hősei” díj megalapításának. A díjakat nem az önkormányzat, a szakma, vagy a cégek vezetői osztják ki, hanem a tatai emberek, az itt élő közösségek ítélhetik oda az arra méltóaknak.

Az esemény médiapartnereinek köszönhetően a Tata Televízió képernyőjén, a Városkapu újság hasábjain, valamint a Tata és Térsége Civil Társulás FB oldalán megjelenő felhívások segítségével kaphat mindenki tájékoztatást a kezdeményezésről. A tataiak március 1-30. között szavazhatnak, a következő kategóriákban:

  • egészségügy,
  • szociális
  • honvédelem/rendvédelem,
  • városüzemeltetés/közfoglalkoztatás
  • közösség-építés, kultúra, civil szféra

Tatán nyílt helyszínen 10 szavazópontot alakítottak ki, melyek a következők:

-Magyary Zoltán Művelődési Ház,

-Tata Polgármesteri Hivatal,

-Móricz Zsigmond Városi Könyvtár,

-Árpád-házi Szent Erzsébet Rehabilitációs Rendelőintézet,

-Tatai Tourinform,

-Bisztró An Zsu Rákóczi u.,

-Gottwald Étterem Ady E. u.,

-Új Kajakház Ökoturisztikai Központ,

-Est Mozi,

-Agostyán Mazsola ABC.

Keressék a MINDENNAPOK HŐSEI plakátokat és szavazóládákat!

Hőst minden 18. életévét betöltött, tatai lakos jelölhet, nevének, lakcímének megadásával. A szavazók között, akik voksukkal segítették a Mindennapok Hőseit megtalálni, értékes nyereményeket sorsolnak ki, ezért abban az esetben, ha a nyereményjátékban is részt kívánnak venni, adják meg e-mail címüket és/vagy telefonszámukat is.

A szavazóládák mellett található szavazócédulák:

Írják a szavazócédulára a MINDENNAPOK HŐSÉNEK javasolt személy teljes nevét és munkahelyét, munkakörét, azaz válasszák ki az öt kategóriából (egészségügy, szociális szektor, honvédelem/rendvédelem, városüzemeltetés/közfoglalkoztatás, közösség-építés, kultúra, civil szféra) azt, amelyben, az erre alkalmas jelöltet a díjra javasolják. Egy kategóriában egy szavazó által csak egy jelölt javasolható! Minden kategóriában a legtöbb szavazatot elérő jelölt kapja meg a „MINDENNAPOK HŐSE” elismerést 2017. április 11-én az ünnepélyes díjátadó gálán.

Szavazni a rendezvény honlapján is lehet, A MINDENNAPOK HŐSEI ONLINE jelölési folyamatában minden 18. életévét betöltött, tatai lakos részt vehet, nevének, lakcímének megadásával. A honlap elérhetősége:

www.mindennapokhosei.hu tata

 

 

CsatolmányMéret
Kép ikon Mindennapok Hősei plakát.jpg89.07 KB