A Bartók Óvodában találkoztak a tatai óvodavezetők

A Bartók Béla Óvodában rendezték február utolsó napján aktuális értekezletüket a tatai óvodák és bölcsődék vezetői, akik Michl József polgármesterrel és az Önkormányzat szakembereivel találkoztak.

Az év második vezetői értekezletén részt vet Buza Domonkos, az ÉLET Alapítvány munkatársa is, akivel a résztvevők egy olyan tervezett szakmai programról egyeztettek, melynek célja az óvodapedagógusok lelki egészségének megőrzése, és rekreációjuk elősegítése.

A délután folyamán Szijjné Mokánszki Natália, a Tatai Bartók Béla Óvoda vezetője tartott tájékoztatót az intézményben folyó munkáról, emellett egyeztették az óvodai jelentkezések ezévi rendjét, a szünidei étkeztetést, és az óvodákat is érintő idei városi rendezvények menetrendjét.

A találkozón a szakemberek a Gyermekbarát város programról is beszélgettek, hiszen  a képviselő-testület 2017. február 22-i ülésén elfogadta a "Gyermekbarát  város" program intézkedési tervében foglaltak 2016. évi teljesüléséről szóló beszámolót, és a 2017. évi intézkedési tervet.