Tatai és környékbeli fiatalok jelentkezését várja a Vörös Rébék musical ballada stábja

Kedves tatai és Tata környékén élő fiatalok!

Egy fantasztikus nyári kalandra hívunk Benneteket, jelentkezzetek zenés-színházi táborunkba, ahol felkészülünk majd közösen arra, hogy részt vehessetek a Vörös Rébék musical ballada ősbemutatóján! Megtanulhattok remek koreográfiákat, megismerhetitek a színházi munka legfontosabb alapvetéseit, személyiségfejlesztő játékokkal tesszük tartalmasabbá a napokat könnyedén, és örök barátságokat köthettek egy remek csapatban!

Jelentkezni a vorosrebektata@gmail.com e-mail címen lehet, április 15-ig. A válogató, azaz casting májusban lesz. Tánccal nem szükséges készülnötök, ott helyben már részleteket tanulhattok meg az előadás koreográfiájából. 2-3 népdallal viszont jó ha készültök, és legyetek készen arra is, hogy meghallgathassunk tőletek 1-2 verset, vagy prózát. 16 éves kortól körülbelül 25 éves korig érdemes jelentkeznetek, de nem kergetünk senkit el a meghallgatásról pár év különbség miatt.

Kiemelten keresünk hat fantasztikus lányt, akik majd a démon-táncosok lesznek, valamint a falusi fiatalokat, zenészeket, Tera barátnőit és a Fekete Bál szereplőit is ti fogjátok megformálni, ugyanúgy, mint a félelmetes varjakat.

Jelentkezzetek, és töltsünk így együtt Tatán egy felejthetetlen nyarat!

Barátsággal és szeretettel,

Pesty-Nagy Kati

rendező

Sándor Dávid

koreográfus

Derzsi György

zeneszerző

Jelentkezési határidő: április 15.

Jelentkezés módja e-mailben: vorosrebektata@gmail.com

 

http://tata.hu/16561/a_voros_rebek_szinpadra_allitasaval_tiszteleg_tata_...