A koronavírus információs vonal telefonszáma: (06-80) 277-455; (06-80) 277-456

Tatán rendezik a hétvégén az Országos Strandröplabda Bajnokság I. Mesterfordulóját

A Víz, Zene, Virág Fesztivál idején, június 23. és 25. között rendezik az Országos Strandröplabda Bajnokság I. Mesterfordulóját, valamint az U14 Strandröplabda Magyar Kupát Tatán, az Építők parkjában.

Pénteken tartják majd a kvalifikációs napot, amelyen mindkét nem azon párosai indulnak, és selejteznek egyenes kieséses rendszerben, akik előző éves pontszámaik alapján nem alanyilag jogosultak a főtáblán (szombaton) való kezdésre. Férfiaknál és nőknél is 8 főtáblás helyre kvalifikálnak a párosok. A kezdési időpontot a nevezettek létszáma határozza meg, de a szervezők tájékoztatása szerint sötétedésig biztosan be fognak fejeződni a meccsek. Ezt követően szombaton indulnak a főtáblás mérkőzések, kétvereséges vigaszágas lebonyolításban, mindkét nemnél 16 párossal. Egész nap 4 pályán fognak zajlani az összecsapások, egészen sötétedésig. Vasárnap 12:00-től 14:30-ig az M4 televízió élőben közvetít majd a helyszínről. Aznap elindul az U14-es Utánpótlás Strandröplabda Magyar Kupa is, amely kisebb szünetekkel egész nap zajlik majd.

A szervezők – akik a hét elején egy bejáráson ellenőrizték a pálya minőségét -szeretettel várják az érdeklődőket a hétvége folyamán. A meccseket ingyenesen lehet megtekinteni.