A Minimarathon versenyzőire kiemelt figyelmet fordítanak a szervezők a nagy hőség miatt is

Szombaton, augusztus 5-én rendezik a hagyományos Tatai Minimarathont, mely idén a megszokott útvonalon de új időpontban, délelőtt 11:00 órakor rajtol majd.

A 13,5 km-es futóverseny különlegességét nemcsak a szemet gyönyörködtető természeti környezet adja, hanem – megrendezésének időpontjából fakadóan – a gyakori magas hőmérséklet és páratartalom is, melyek számos futónak plusz motivációt jelentenek a táv teljesítéséhez.

A megmérettetésen minden versenyző saját elhatározásából és saját felelősségére vesz részt, tudva, hogy az időjárási feltételek speciális felkészülést igényelnek. A versenyre való jelentkezési lapon ezt a futók aláírásukkal is elismerik.

Természetesen emellett a szervezők ebben az évben is mindent megtesznek azért, hogy támogassák az indulókat a várható hőségben. Idén 4 párakapu és 6 frissítő állomás segíti majd a futókat, a professzionális egészségügyi ellátásról a mentők és az IFELORE Ifjúsági Elsősegélynyújtók Országos Egyesületének szakemberei gondoskodnak. A Vöröskereszt munkatársai nagy létszámban a verseny folyamán végig kerékpárral járják az útvonalat, így szükség esetén azonnal tudnak segíteni.

A XXXIV. Minimarathonra az elmúlt hetekben már rekordszámú online nevezés érkezett, a helyszíni nevezés helyszíne és időpontjai: augusztus 4. 15:00-19:00 óráig, és augusztus 5. 08:00-10:00 óráig a versenyközpontban, a Magyary Zoltán Művelődési Központban.

Várjuk a versenyzőket és a nézőket szombat délelőtt, mindenkinek megfelelő felkészülést követő tudatos, sikeres versenyt és jó szurkolást kívánunk!

További információk:

http://tata.hu/16883/augusztus_5_en_rendezik_az_idei_tatai_minimarathont

CsatolmányMéret
Fájl Útlezárások a minimaraton idején.docx11.95 KB