Berczelly Attila a Tata Városáért kitüntetés arany fokozatának díjazottja

Tata Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2017-ben Tata Városáért kitüntetés arany fokozatában részesítette Berczelly Attilát, a Tatai Városkapu Közhasznú Zrt. vezérigazgatóját. A díjat augusztus 20-án, a Kossuth téren megrendezett ünnepségen adták át.

Berczelly Attila az általa irányított Tatai Városkapu Közhasznú Zrt. igazi innovátora, aki városunk marketing arculatának megálmodójaként, a turisztikai fejlesztések bővítésében, a testvérvárosi kapcsolatok elmélyítésében tett  sokoldalú, kiemelkedő, önzetlen tevékenységének elismeréseképpen vehette át a díjat.

Berczelly Attila 10 évvel ezelőtti előkészítő munkájának volt köszönhető, hogy megalakult a Pons Danubii Határon Átnyúló Területi Együttműködési Csoportosulás három felvidéki és négy Komárom-Esztergom megyei város között, Tata kezdeményezésére. 2009-től a Tatai Városkapu Közhasznú Zrt. vezetője. Tata marketing arculatának töretlen fejlesztője, nevéhez fűződik a Tata kártya bevezetése is. Sikeresen működteti a Fényes-fürdőt, a Fényes-tanösvényt, a Magyary Zoltán Művelődési Központot, az Új Kajakház Ökoturisztikai Központot, és az Angolparkot. A Tata és Környéke Turisztikai Egyesület civil elnökeként megszervezte a városban és környékén működő turisztikai vállalkozások együttműködését. Berczelly Attila a gerlingeni testvérkapcsolat önzetlen segítője.

Az elismeréshez szívből gratulálunk!