Fekete Gyula a Tata Városáért kitüntetés arany fokozatának díjazottja

Tata Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2017-ben Tata Városáért kitüntetés arany fokozatában részesítette Fekete Gyula építőmérnököt. A díjat augusztus 20-án, a Kossuth téren megrendezett ünnepségen adták át.

Fekete Gyula neve összeforrt a Tatai Ipari és Logisztikai Park létrehozásával, már 16 éve a működtető Barina Kft. ügyvezetője. Az ipari parkot 2001. április 11-én alapították, ezzel elindítva a város iparának megújulását. Azóta 36 céget telepítettek a területre, ezzel 1100 embernek biztosítva munkalehetőséget.

Fekete Gyula a folyamatosan fejlődő infrastruktúra kialakításában, az eredményes működésben kimagasló szerepet vállal. Szakmai tevékenysége mellett a társadalmi felelősségvállalás területén is elkötelezett, számos alkalommal adománnyal segítve a tatai közéletet és civil szektort. Különösen kiemelkedő a Tata-tóvárosi Vízisport Egylet elnökeként 15 éve végzett tevékenysége. Vezetése alatt az Öreg-tó partján kialakítottak egy evezős központot, mely a sokszínű tatai sportélet egyik biztos pontja. 

Fekete Gyula építőmérnök a Tatai Ipari és Logisztikai Park létrehozásában, megismertetésében, folyamatos fejlesztésében, és a város vízi sport életének kiszélesítésében betöltött tevékenységének elismeréseképpen, Tata Városáért kitüntetés arany fokozatában részesült.

Az elismeréshez szívből gratulálunk!