Pap Katalin a Tata Városáért kitüntetés ezüst fokozatának díjazottja

Tata Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2017-ben Tata Városáért kitüntetés ezüst fokozatában részesítette Pap Katalint, a Szociális Alapellátó Intézmény Hajléktalan Szállójának és Nappali Melegedőjének vezetőjét. A díjat augusztus 20-án, a Kossuth téren megrendezett ünnepségen adták át.

Pap Katalin 1998 óta dolgozik a Szociális Alapellátó Intézménynél kezdetben családsegítőként, majd az igazi kiteljesedést a hajléktalan ellátás hozta meg számára. 2002-től a Szociális Alapellátó Intézmény Hajléktalan Szálló és Nappali Melegedő vezetője. Kiváló pedagógiai érzékkel, végtelen türelemmel segíti a hajléktalan embereket. Kifogyhatatlan energiával ír pályázatokat, segítve ezzel is a kritikus téli időszak idején az intézmény zavartalan és gazdaságos működtetését.

Mindenhol jelen van ahol az ügyért tenni lehet, helyi tevékenysége mellett szerepet vállalt a Hajléktalan Szolgáltatók Országos Egyesületének országos és regionális munkájában is. Felsőfokú óvónő, gyógypedagógiai asszisztens, általános szociális munkás végzettséggel rendelkezik. Folyamatosan képezi magát, számos tanfolyamot elvégzett, és az ott szerzett ismereteket kamatoztatja napi munkájában.

A képviselő-testület Tata Városáért Díj  ezüst fokozatában részesítette Pap Katalint a Szociális Alapellátó Intézmény Hajléktalan Szállójának és Nappali Melegedőjének vezetőjét, a fedél nélküliek gondozása érdekében szakmai elhivatottsággal végzett alázatos, példaértékű tevékenységének elismeréseképpen.

Az elismeréshez szívből gratulálunk!