A Tata Város Díszpolgára cím kitüntetésben részesült Elsner László

Tata Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2017-ben a Tata Város Díszpolgára kitüntetést adományozta Elsner Lászlónak, az Aikido Alapítvány technikai vezetőjének. A díjat augusztus 20-án, a Kossuth téren megrendezett ünnepségen adták át.

Elsner László 20 éve indította el Tatán az aikido oktatást. Áldozatos munkájának köszönhető, hogy a szervezet mára több mint 320 tagot számlál. Életét az aikido gyakorlásának, fejlesztésének, magyarországi és nemzetközi terjesztésének, továbbadásának szentelte, és egyben a magyarországi aikido egyik kiemelkedő történelmi alakjává vált. Azon mai magyar mesterek egyike, akik meghonosították és igen magas színvonalon oktatják és népszerűsítik e szép, modern és egyben archaikus harcművészetet. Szellemiségében hirdeti: az aikido budo, amely a szeretetet és nem a másik megsemmisítését teszi mindenek fölé.

Tata Város Díszpolgára cím kitüntetésben részesült Elsner László az Aikido Alapítvány technikai vezetője, aki az archaikus harcművészetnek, az aikidonak megismertetésével, hazai és nemzetközi szinten végzett oktatásával, népszerűsítésével, terjesztésével hozzájárult Tata város hírnevének öregbítéséhez.

Az elismeréshez szívből gratulálunk!