Gratulálunk a megye diákolimpikonjainak!

A Komárom-Esztergom Megyei Diáksport és Szabadidő Egyesület a Tatai Edzőtábor Konferenciatermében rendezte idei Diákolimpiai Díjátadó ünnepségét november 14-én. 

A helyszínen a 2016/17. tanévi országos diákolimpiai döntők első helyezettjei kaptak elismerést, a megyéből 120 bajnokot köszöntöttek.

Michl József a helyszínen először a szülőknek gratulált, akik komoly munkát fektetnek abba, hogy gyermekük sportolhasson, hiszen az anyagiakon túl az az odafigyelés, támogatás, ami a mindennapok megszervezésével, az utazásokkal, versenyekkel és edzésekkel jár, sok áldozatot jelent. A polgármester gratulált az edzőknek, felkészítőknek, és természetesen a fiatal versenyzőknek is, akik a megyének és városunknak óriási dicsőséget szereztek a sikereikkel. A városvezető hozzátette: - az ilyen alkalmak is megerősítenek abban, hogy érdemes mozogni, hiszen a sport egészséget ad, és szívben-lélekben egyaránt képes megszilárdítani.

A díjátadón részt vett Steindl Balázs, a Komárom-Esztergom Megyei Közgyűlés alelnöke, aki elmondta: - nagy öröm, hogy ennyi aktív fiatal sportolója és bajnoka van a megyének, ez is igazolja azt, hogy milyen eredményes a megye sportélete. A testmozgás azért is fontos, mert a sportoló fiatalok példát mutatnak a kortársaiknak, és a mozgás a testen túl a szellemet is képes fejleszteni.

Az eseményen közreműködtek a Talentum Iskola és a Kőkúti Általános Iskola Fazekas utcai Tagintézményének diákjai.

Gratulálunk a megye diákolimpikonjainak, további sok szép sportsikert kívánunk!