Boldog új évet, Tata!

Tata Város Önkormányzata és a Tatai Városkapu Közhasznú Zrt. szervezésében január első napján a Magyary Zoltán Művelődési Központban rendezték a hagyományos újévi koncertet.

A helyszínen Robozné Schőnfeld Zsuzsanna mondott köszöntőt. A Humán és Ügyrendi Bizottság elnöke megköszönte minden tatainak, hogy ötleteivel, a mindennapokban végzett munkájával segítik az önkormányzat feladatvállalását. A 2017-es eredmények összegzéseként külön köszönetet mondott városunk pedagógusainak a gyermeknevelő, az önkormányzat cégeinek pedig a városszépítő és építő munkáért, a szociális és egészségügyi területen dolgozóknak  mindennapi szolgálatuk teljesítéséért, a helyi cégeknek az elvégzett fejlesztésekért valamint a támogatásokért, és a városi rendezvények szervezőinek a színvonalas programokért. Robozné Schőnfeld Zsuzsanna hozzátette: - fontos, hogy az új esztendőben az itt élők továbbra is segítsék véleményeikkel, javaslataikkal a tatai álmok megvalósulását, s megosszák a képviselő testület tagjaival a jövőnket építő ötleteiket, gondolataikat, ugyanakkor segítsük együtt a magyar kormány célkitűzéseinek magvalósulását, hogy Tata 2018-ban is biztonságos város legyen. Isten áldása kísérje a tataiak munkáját, öröm és élmények töltsék meg az új év napjait mindenki számára – fogalmazott a Humán és Ügyrendi Bizottság elnöke.

A koncerten közreműködött Jenei Márta, valamint az Anima Musicae Kamarazenekar. A hagyományos évindító programsorozat szombaton folytatódik, Tata Város Önkormányzata és a Tatai Városkapu Közhasznú Zrt. szervezésében január 6-án 16:00 órától  „Vízkereszt vagy amit akartok” címmel a Menner Bernát Zeneiskola, és a MH. 25. Klapka György Lövészdandár zenekara ad koncertet a Güntner Aréna Városi Sportcsarnokban.