Nyílt napot tart Tatán a Soproni Egyetem

Nyílt napot rendez Tatán a Piarista Rendházban a Soproni Egyetem Benedek Elek Pedagógiai Kara január 18-án délelőtt 10:00 órától, az ősszel induló Csecsemő- és kisgyermeknevelő alapszakról.

A Soproni Egyetem Benedek Elek Pedagógiai Kar több évtizede vezető szerepet tölt be a magyarországi kisgyermeknevelők (óvodapedagógus, csecsemő- és kisgyermeknevelő), és szociálpedagógusok képzésében. A karon folyó óvodapedagógus képzés az utolsó három évben kiadott felvételi rangsorban az ELTE után a második helyet szerezte meg, a vidéki egyetemek között pedig a legjobb volt. A Benedek Elek Pedagógiai Kar képzései közül meghatározó a Csecsemő- és kisgyermeknevelő képzés is, amelyet 2017. szeptember 01-től már tatai képzési helyszínnel is indítanak levelező tagozaton.

A Benedek Elek Pedagógiai Kar a tatai Közösségi Felsőoktatási Képzési Központtal közösen 2018. szeptember 01-től ismét el szeretné indítani a Csecsemő- és kisgyermeknevelő alapszakot, amellyel kapcsolatban január 18-án 10:00 órától nyílt napot tartanak a tatai Piarista Rendházban, a Közösségi Felsőoktatási Képzési Központ épületében.

A nyílt napon részt vesz Dr. Simon István Ágoston a SOE-BPK oktatási dékán helyettese, a szak szakfelelőse. A nyílt napon a szakfelelős bemutatja a csecsemő- és kisgyermeknevelő szakot és a tatai KFKK-t. A tájékoztató nyílt napra minden érdeklődőt szeretettel várnak!