Lakossági Fórum a Güntner-Tata Kft. új beruházásáról

Április 11-én 17:00 órától lakossági fórumot tartanak a Güntner-Tata Kft. székhelyén, a cég legújabb tervezett beruházásaival kapcsolatban.

 

Tata egyik legnagyobb munkáltatója a Güntner-Tata Kft., melynek munkavállalói létszáma az elmúlt időszakban elérte az 1.300 főt, melyet a cég a jövőben tovább szeretne növelni. Ezzel párhuzamosan a kft. mind a gyár területén, mind a közelmúltban a tulajdonukba került – volt Mirelta Kft. telephelye – ingatlanokon újabb fejlesztéseket kíván megvalósítani. A tervek szerint egyes területrészeken további csarnokok, ipari létesítmények kerülnének kialakításra, míg más területrészek lakófunkciót tölthetnek be. A kft. által tervezett beruházásokhoz szükséges a jelenleg hatályos szabályozási terv módosítása, melyet Tata Város Önkormányzat Képviselő-testülete kezdeményezett.

A tervezett fejlesztésekről, a szabályozási terv módosításáról lakossági fórumot tartunk, melyre 2018. április 11. napján 17 órakor kerül sor a Güntner-Tata Kft. székhelyén (2890 Tata, Szomódi u. 4.). A fórumon minden érdeklődőt szeretettel várunk!