Tavaszi lomtalanítás Tatán

Értesítjük Tata város lakóit, hogy a Tatai Városgazda Nonprofit Kft.

ingyenes

tavaszi  lomtalanítást

végez a következő időpontokban:

I. körzet: Országgyűlés tér – Agostyáni út a vasúti átjáróig – Somogyi B. u. – Almási u. – Bajcsy-Zs. u. – Bacsó B. út – Mikovényi utca és a rácsatlakozó mellékutcák – Bacsó B. úti lakótelep.

Időpont: 2018. április 16-20-ig.

II. körzet: Bartók B. u. lakótelep – Ady E. u. – Petőfi S. u. – Egység u. – Sport u. – Malom u. és az ezekből nyíló utcák – Vértesszőlősi u. – Baji u. – vasút által határolt kertvárosi városrész.

Időpont: 2018. április 21. és április 23-25-ig.

III. körzet: Május 1 út, Komáromi u. és a Környei út által határolt terület a Cifra-malomtól – Rákóczi u. – Kocsi u. – Fazekas u. és a rácsatlakozó utcák, azaz az Öreg-tó felé eső részek.

Időpont: 2018. április 26-27-ig és május 02-04-ig.

IV. körzet: Május 1. út  – Új út – Komáromi út – Mocsai út – Veres P. u. - József A. u. – Kocsi út – Dadi u. és a rácsatlakozó utcák.

Időpont: 2018. május 7-11-ig.

V. körzet: Tata Újhegy utcái és a IV. dűlőtől a VIII. dűlőig – Agostyáni városrész

Időpont: 2018. május 14-18-ig.

A lomtalanítás intézményekre, üzemekre nem vonatkozik.

Elszállításra  kerülnek a magáningatlanoknál keletkezett lomhulladékok (1 m3 térfogat határig) és egyéb, daruzást nem igénylő berendezési tárgyak.

Nem kerül elszállításra az ingatlanok elé kirakott veszélyes hulladék (akkumulátor, festék, stb.), elektronikai hulladék (TV, számítógép, monitor, mosógép stb.), autógumi, zöld hulladék és építési törmelék.

ELEKTRONIKAI HULLADÉK GYŰJTÉSE:

2018. április 18. TATA AGOSTYÁNI ÚTI PARKOLÓ 10 ÓRÁTÓL 17 ÓRÁIG.

2018. május 02. TATA KÖRNYEI ÚTI PARKOLÓ 10 ÓRÁTÓL 17 ÓRÁIG.

Elektronikai eszközökből csak a megbontatlan, egész készülékek kerülnek átvételre. Az elektronikai hulladék leadása-átvétele a Közterület-felügyelet ellenőrzése mellett történik.

Egy-egy utcában a gyűjtő kocsi csak egyszer halad el! A kihelyezést (a megadott időpont előtt 24 órával, legkésőbb reggel 6 óráig) és a szállítás rendjét a Közterület-felügyelet ellenőrzi, ha szabálytalanságot észlel, helyszíni bírságot szabhat ki.

Kérjük a tatai ingatlantulajdonosokat, hogy csak a megadott időpontokban helyezzék ki a lomokat.

A lomtalanítást a Városgazda természetesen az üdülő területeken is elvégzi, az ezzel kapcsolatos felhívás a csatolt mellékletben található.

A lomtalanítás ideje (2018.ápr.16-2018.máj.18.) alatt a „zöld járat”, a zöld hulladék elszállítása szünetel!

Segítő közreműködésüket köszönjük.

 

Tatai  Közös Önkormányzati Hivatal                                                                                             Tatai Városgazda Nonprofit Kft.

CsatolmányMéret
Fájl tavaszi lomtalanítás üdülő 2018.docx14.43 KB