Tatai Nagy Sportágválasztó június 8-9

Idén is megrendezik Tatán a Nagy Sportágválasztót, melyre ezúttal június 8-9-én kerül sor, a Tatai Olimpiai Központban (Tata, Baji u. 21.) 9:00 és 16:00 óra között.

A rendezvény első, pénteki napjának délelőttjére a pedagógusok kíséretében érkező óvodai és iskolai csoportokat várják a szervezők, 14:00 órától azonban már mindenki számára nyitott lesz a helyszín, míg a szombati nap teljes egészében a nagyközönségé és a családoké.

A szervezők az óvodás korúaktól a nyugdíjasokig mindenkit szeretettel várnak az edzőtáborban, ahol a jól ismert sportágak mellett különleges mozgásformákat is kipróbálhatnak az érdeklődők.  Az eseményen több mint 25 sportág mutatkozik be.

A Nagy Sportágválasztó célja egyrészt segítséget nyújtani azok számára, akik mozogni vágynak, de még nem találták meg az „igazit", vagyis az adottságaikhoz és igényeikhez illő sportágat, amely valóban rendszeres mozgásra ösztönözné őket. A másik cél a kevésbé ismert sportágak népszerűsítése – különösen, hogy ezek között olyanok is szép számmal akadnak, amelyekben világszinten nagyszerű eredményekkel büszkélkedhetnek a magyarok. Az esemény egyes helyszínein profik bemutatóit és nyílt edzéseket láthat majd a közönség, illetve a vállalkozó kedvűek belekóstolhatnak egy-egy számukra szimpatikus sportágba, edzők segítségével.

A belépés a sportágválasztóra ingyenes.