Nyári Strandröplabda OB Tatán június 8.–10.

Trópusi strandokat idéző homokos pályák, zenés parti, mindez ingyenesen - fergeteges strandröplabdaverseny várja az érdeklődőket az Öreg-tó partján június második hétvégéjén Tatán!

Tudja már, mit csinál június második hétvégéjén? Ha nem, akkor várunk szeretettel minden érdeklődőt június 8. és 10. között Tatán az Öreg-tó partján az idény első igazán fontos strandröplabdaversenyén, az országos bajnokság első fordulóján.

Az esemény már tavaly rekordnevezést hozott, hiszen akkor 27 női és 28 férfipáros adta le a nevezését. Idén várhatóan még nagyobb lesz az érdeklődés, hiszen az előző évhez képest megemelték a pénzdíjat: immár egymillió forint az állomás összdíjazása, ráadásul az augusztusi, Lupa-tavi döntőt megnyerő párosok egy-egy személygépkocsit is kapnak egy év használatra, azaz a színvonal és a látványos küzdelem már csak a tét miatt is garantált.

Az már biztos, a strandröplabda-versenyzőknek van miért elmenniük az Öreg-tó partjára, ahol tavaly avatták fel a pályákat, de az is egyértelmű, a nézőknek érdemes elnézniük a színvonalas strandröpiversenyre. Az ingyenesen látogatható slágereseményen az ország legjobb párosainak versengése önmagában szórakoztató sportprogram, amelyet ráadásul a szervezők sokféle látványossággal fűszereznek. Várhatóan közönségjátékok sora és tombola is várja a nézőket, ráadásul a Red Bull jóvoltából egész nap élő DJ adja majd a zenét, azaz garantált az egész napos, sőt három napos vidám hangulat.

A sportág könnyen érthető, látványos, roppant dinamikus, hiszen két-két játékos vív elképesztő csatát egymással, gyakoriak az óriási vetődések, a szemet gyönyörködtető megoldások, a hatalmas mentések. A meccsek alatt a barátokkal, ismerősökkel tölthetnek a nézők minőségi időt, miközben a vágyott bronzbarna színt is megszerezhetik a ragyogó napsütésben. Indítsuk a nyarat Tatán strandröplabda versennyel!

Aki beleszeret a sportágba, figyelheti majd a további fordulókat is, hiszen a Lupa-tavi döntőig Tatán kívül Nyíregyházán és Dunaújvároson át vezet az út.

A felnőtt strandröplabdaversenyek dátumai és helyszínei:
június 8–10.: Tata, Tópart sétány 13.
június 29–július 1.: Nyíregyháza, Sóstói Parkfürdő (Berenát utca 1-3)

július 20–22.: Dunaújváros (Strand út 2.)
Döntő:

augusztus 7–12. Budapest, Lupa-tó.