Pályázati felhívás – A Gerecse Natúrpark képekben

Az Által-ér Szövetség (mint a Gerecse Natúrpark munkaszervezete) az Interreg V-A Szlovákia-Magyarország Együttműködési Program, NATUR/DANUBEPARKS (SKHU/1601/1.1/258) projekt keretein belül pályázatot hirdet a Gerecse Natúrpark értékeit, életét bemutató fotók benyújtására.

A pályázat célja: a Gerecse Natúrpark településeinek, természeti, kulturális értékeinek bemutatására szolgáló reprezentatív fotóalbum elkészítése a legjobb beküldött képekből. A magyar-angol-német-szlovák nyelvű album megjelenésének várható ideje 2019. október.

Az alkotásoknak a Gerecse Natúrpark településeinek gazdag épített és természeti örökségét, történelmi helyeit, hagyományait, ünnepeit, nevezetes rendezvényeit, a jellegzetes gerecsei, Duna-völgyi és Által-eret kísérő tájakat kell bemutatniuk. Az album mind a négy évszakra kiterjedően szeretné bemutatni ezeket az értékeket, így kérik a pályázókat, hogy amennyiben rendelkeznek tavaszi, nyári, őszi és téli képekkel, azokból egyaránt küldjék el a legjobbnak tartott alkotásokat, melyek közül mintegy 180 kép kerül kiválasztásra.

A Gerecse Natúrpark települései: Annavölgy, Baj, Bajna, Bajót, Csolnok, Dág, Dunaalmás, Epöl, Gyermely, Héreg, Kocs, Lábatlan, Naszály, Neszmély, Nyergesújfalu, Sárisáp, Süttő, Szomód, Szomor, Tardos, Tarján, Tát, Tata, Tatabánya, Tokod, Tokodaltáró, Úny, Vértesszőlős és Vértestolna.

A részletes pályázati felhívás a csatolt mellékletben olvasható.