Megjelent a TOP CLLD keretében a Tudásközpont programok infrastrukturális fejlesztése és eszközbeszerzés elnevezésű pályázati felhívás

A TOP-7.1.1-16 (CLLD) konstrukció keretében megjelent a Tata Helyi Akciócsoport Tudásközpont programok infrastrukturális fejlesztése és eszközbeszerzés című (TOP-7.1.1-16-H-117-5 kódszámú) helyi pályázati felhívás.

A felhívás a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program 7. prioritásához kapcsolódik, amelynek átfogó célja kísérleti jelleggel, integrált és programalapú fejlesztések megvalósítása városi szinten a helyi közösségek részvételének és tudatosságának fokozása, a helyi társadalmak megújítása, valamint a helyi és közösségi alapú gazdaság fejlesztése érdekében. E cél elérésének a TOP 7. prioritáshoz kapcsolódó eszköze a Helyi Közösségi Fejlesztési Stratégia (HKFS) megvalósítása.

A felhívás meghirdetésekor a támogatásra rendelkezésre álló tervezett keretösszeg 20 753 783 Ft. Jelen felhívás forrását az Európai Regionális Fejlesztési Alap és Magyarország költségvetése társfinanszírozásban biztosítja.

Jelen helyi felhívás keretében a helyi támogatási kérelmek benyújtására 2019. év május 14. naptól 2019. év augusztus 5. napig van lehetőség.

A pályázati dokumentáció letölthető: http://www.tata.hu/clld/category/felhivasok/