A koronavírus információs vonal telefonszáma: (06-80) 277-455; (06-80) 277-456

Újraindul a kéményseprés

Július elsejétől újrakezdte a társasházi sormunkát a katasztrófavédelem kéményseprő ipari szervezete. Az ország tizenhét megyéjét – Budapest, Vas és Fejér megye kivételével – átfogó ellátási területen minden olyan társasházban, ahol az éves ellenőrzést március 17-ig nem végezték el, a szervezet kéményseprői megkezdik a lakosság kiértesítését a kéményellenőrzés és -tisztítás új időpontjáról.

A katasztrófavédelem kéri a lakosságot, hogy támogassa a kéményseprők évente kötelezően, a lakosság körében ingyenesen végzett tűzmegelőző munkáját azzal, hogy az értesítőn megadott napon biztosítják a szakemberek bejutását ingatlanjukba.

Az egylakásos ingatlanok tulajdonosai is újra, szabadon választott időpontra igényelhetik égéstermék-elvezetőjük felülvizsgálatát. Az időpont-egyeztetési igények és egyéb kéményseprési ügyek intézése érdekében keressék a katasztrófavédelem kéményseprőit:

   - online – https://kemenysepres.katasztrofavedelem.hu/ugyfelszolgalat – a megfelelő elektronikus űrlap kitöltésével és elküldésével;

   - e-mailben a kemenysepro.ugyfelszolgalat@katved.gov.hu címen;

    -postai úton, a levelet a BM OKF GEK részére, 1903 Budapest, Pf.: 314. címre küldve;

    -telefonon a 1818-as ingyenesen hívható központi telefonszámon a 9-es és 1-es menü kiválasztása után jelentkező ügyintézőnél;

   - személyesen, ügyfélfogadási időben a megyei ellátási csoportok irodáiban;

   - a külföldön tartózkodó állampolgárok pedig a +36 (1) 550 1858 helyi díjszabással hívható telefonszámon érik el az ügyfélszolgálatot.

Az átdolgozott sormunkaterv a csatolt mellékletben tekinthető meg.

CsatolmányMéret
PDF ikon Komárom-sormunka ütemterv.pdf189.09 KB