A koronavírus információs vonal telefonszáma: (06-80) 277-455; (06-80) 277-456

Jegyzői hirdetmény a népszavazásról

H I R D E T M É N Y
Értesítem Tata város választópolgárait, hogy a 2008. március 9-ei országos népszavazásra elkészült a választópolgárok névjegyzéke, melyet a 2008. február 20. - február 27. közötti időszakban közszemlére teszek.

A közszemlére tett névjegyzék munkaidőben Tata Város Polgármesteri Hivatalában (Tata, Kossuth tér 1. fsz. 8. szoba) megtekinthető, melyben a választópolgár ellenőrizheti választójogosultságát.

A választási iroda 2008. február 22-éig a választójogosultakat a névjegyzékbe történő felvételükről értesítő megküldésével tájékoztatja.

Felhívom a választópolgárok figyelmét, hogy a választói névjegyzékbe történő felvételre csak a közszemlére tétel időpontja alatt van lehetőség, ezért kérem azon választópolgárokat, akik az értesítőt nem kapták meg, hogy a névjegyzékbe történő felvételről érdeklődjenek.

A népszavazás napján a névjegyzékből való kihagyás miatt kifogás már nem nyújtható be. A népszavazással kapcsolatos további tudnivalókról a Helyi Választási Iroda munkatársai készséggel nyújtanak tájékoztatást.

Tata, 2008. február 20.

Dr.Horváth Tivadar
Helyi Választási Iroda vezetője
Tata, Kossuth tér 1.