Átadták az új okmányirodát Tatán

Tata Város Önkormányzata az ügyfelek minél színvonalasabb kiszolgálására törekszik. Ennek egyik kiemelkedő bizonyítéka az új okmányiroda, mely az Ady Endre úti Forrás Házban található.

Az okmányirodát 2009. március 2-án az ügyfelek jelenlétében nyitotta meg Michl József polgármester és dr. Horváth Tivadar jegyző. Az ünnepélyes átadáson részt vett Tóthné dr. Menczel Zsuzsanna, a Közép-dunántúli Regionális Államigazgatási Hivatal Tatabányai Kirendeltségének vezetője, aki üdvözölte a tatai önkormányzat fejlesztési lépését. Mint mondta, örvendetes, hogy ilyen színvonalú okmányirodával állhat Tata az állampolgárok rendelkezésére.

Az új hivatal a réginél sokkal modernebb, kényelmesebb, kulturáltabb. Az önkormányzat a Takarékszövetkezettől bérli az összességében mintegy 160 négyzetméteres irodát, mely két ügyfélhelyiséggel és egy tágas ügyfélváróval rendelkezik. Az okmányiroda a polgármesteri hivatali ügyintézés egyik nagy szelete, éppen ezért nem mindegy, hogy az milyen módon szolgálja a látogatókat, akik nemcsak Tatáról, hanem a kistérségből is érkeznek, hiszen a tatai okmányiroda szolgáltat a kistérség polgárainak is.