2018, május 11 - 14:00

„A tájban élő ember” című nyertes projektjével a Neszmélyi Borút Egyesület turisztikai látogatópontokat és tanösvényt alakít ki térségünkben. A munkába a Szent István Egyetem hallgatói is bekapcsolódtak, kutatómunkájuk eddigi eredményeiről a Városháza dísztermében tartottak projekteredmény... Tovább

2018, április 24 - 15:00

„Még jobb kezekben” címmel rendezték meg a bölcsődei szakemberek szakmai fejlesztését célzó EFOP-1.9.9 -17 sz. projekt tatai nyitó rendezvényét a volt piarista rendház épületében, április 24-én.

2018, április 24 - 13:30

Rendkívüli ülést tartott a Tatai Kistérségi Többcélú Társulási Tanács április 24-én a Városháza dísztermében.

2018, április 20 - 08:45

A Bölcsődék napja alkalmából rendezett ünnepséget Tata Város Önkormányzata április 19-én a Városháza dísztermében, ahol a tatai és kistérségi bölcsődék kisgyermeknevelőit és munkatársait köszöntötték.

2018, március 31 - 09:00

Március 31-én már harmadik alkalommal rendezi meg a Tatai Tömegsport és Honvéd Sportegyesület Atlétika és Triatlon Szakosztálya a Gerecse Tavaszi Terepfutást amely Bajról, a helyi általános iskolától indul.

2018, március 25 - 09:00

A tatai Móricz Zsigmond Városi Könyvtár 35 órás IKER 2. haladó számítógépes tanfolyamot indít megfelelő számú jelentkező esetén, amely Európai Uniós forrásból valósul meg (GINOP-6.1.2 Digitális szakadék csökkentése), ezért a jelentkezőnek ingyenes a képzésen való részvétel.

2018, március 10 - 17:00

A tavalyi sikert követően ismét megszervezik Tatán a Neszmélyi Borvidék évjárat bemutató kóstolóját március 10-én, az Esterházy Pezsgőgyárban.

2018, március 10 - 08:00

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Tatai Közös Önkormányzati Hivatalban 2018. március 16. napja munkanap áthelyezés miatt munkaszüneti nap, így ezen a napon az ügyfélfogadás szünetel.

Oldalak

Tatai Kistérségi Többcélú Társulás

Tatai Kistérségi Többcélú Társulás 2004. június 30. nappal a Tatai Kistérség Területfejlesztési Társulás jogutódjaként jött létre, a tatai kistérséghez tartozó valamennyi települési önkormányzat (Baj, Dunaalmás, Dunaszentmiklós, Kocs, Naszály, Neszmély, Szomód, Tardos, Tata, Vértestolna) részvételével. Az önálló jogi személyiséggel rendelkező társulást az alapítók határozatlan időre, a kistérség összehangolt fejlesztésének előmozdítása és az önkormányzati közszolgáltatások színvonalának emelése érdekében hozták létre.

 

A társulás tisztségviselői:

  • elnök: Michl József Tata Város Polgármestere
  • elnökhelyettes: Schunder Tibor Baj Község Polgármestere
CsatolmányMéret
Microsoft Office dokumentum ikonja Tájékoztató.doc127.5 KB

KÖZKINCS - Kistérségi Kultúrális Kerekasztal

A Tatai Kistérségi Kulturális Kerekasztal az Oktatási és Kulturális Minisztérium támogatásával jött létre 2008. szeptemberében a kistérségben működő települési önkormányzatok, a közművelődés és kultúra területén tevékenykedő civil szervezetek és intézmények képviselőinek részvételével. A program lebonyolítója és koordinátora a Tardosi Vörösmárvány Művelődési Ház vezetője, Nagyné Elekes Réka.