2017, december 15 - 12:45

December 15-én a Városháza dísztermében rendezte idei utolsó ülését a Tatai Kistérségi Többcélú Társulási Tanács, melynek megbeszélése sajtótájékoztatóval kezdődött, egy a kistérséget érintő humánszolgáltatás-fejlesztéshez kapcsolódó nyertes pályázat kapcsán.

2017, december 8 - 19:45

Megalakulásának 30. évfordulóját ünnepelte december 8-án a Szociális Alapellátó Intézmény Fogyatékosok Nappali Intézménye, a Magyary Zoltán Művelődési Központban.

2017, november 29 - 11:45

Az első 10 helyezett között szerepel a legjobb helyzetben lévő magyar járások rangsorában a Tatai járás, az osszkep.hu tanulmánya alapján.

2017, november 17 - 16:15

Tata Város Önkormányzata szervezésében november 17-én rendezték a Kistérségi Óvodapedagógiai Napot, a Magyary Zoltán Művelődési Központban.

2017, november 16 - 18:15

A Szociális Munka Napja alkalmából rendezett ünnepséget Tata Város Önkormányzata és a Tatai Kistérségi Társulás november 16-án, a Vakok Állami Intézetének Tatai Rehabilitációs Telephelyén. 

2017, november 13 - 11:45

A Tatai Kistérségi Többcélú Társulás pályázatot hirdet a tulajdonát képező, LLY-226 forgalmi rendszámú busz értékesítésére a pályázati kiírás szerint.

2017, november 4 - 18:00

Tata Város Önkormányzata és a Tatai Városkapu Közhasznú Zrt.
tisztelettel hívja és várja a tataiakat
az 1956-os forradalom és szabadságharc
évfordulója alkalmából tartandó ünnepi megemlékezéseire.

2017, október 9 - 14:00

Október 9-én 14 és 17 óra között Információs Nap várja az érdeklődőket a jelentősen megnövekedett aktuális állásajánlatokról, és az őszi indulásra tervezett munkaerő-piaci képzésekről, a Magyary Zoltán Művelődési Központban.

Oldalak

Tatai Kistérségi Többcélú Társulás

Tatai Kistérségi Többcélú Társulás 2004. június 30. nappal a Tatai Kistérség Területfejlesztési Társulás jogutódjaként jött létre, a tatai kistérséghez tartozó valamennyi települési önkormányzat (Baj, Dunaalmás, Dunaszentmiklós, Kocs, Naszály, Neszmély, Szomód, Tardos, Tata, Vértestolna) részvételével. Az önálló jogi személyiséggel rendelkező társulást az alapítók határozatlan időre, a kistérség összehangolt fejlesztésének előmozdítása és az önkormányzati közszolgáltatások színvonalának emelése érdekében hozták létre.

 

A társulás tisztségviselői:

  • elnök: Michl József Tata Város Polgármestere
  • elnökhelyettes: Schunder Tibor Baj Község Polgármestere
CsatolmányMéret
Microsoft Office dokumentum ikonja Tájékoztató.doc127.5 KB

KÖZKINCS - Kistérségi Kultúrális Kerekasztal

A Tatai Kistérségi Kulturális Kerekasztal az Oktatási és Kulturális Minisztérium támogatásával jött létre 2008. szeptemberében a kistérségben működő települési önkormányzatok, a közművelődés és kultúra területén tevékenykedő civil szervezetek és intézmények képviselőinek részvételével. A program lebonyolítója és koordinátora a Tardosi Vörösmárvány Művelődési Ház vezetője, Nagyné Elekes Réka.