Koronavírus információs vonal telefonszáma: 06 80 277 455; 06 80 277 456

Ingyenes nyílt hét a Háztűzőrzőknél!

Tatán a Háztűzőrző Központban 2012. október 1 – 5-ig szeretettel várnak minden érdeklődő várandós kismamát, kisgyermekes anyukát az ingyenes nyílt héten. Érdemes kipróbálni most a színes kínálatot!

 

A gyermekek együtt zenélnek, énekelnek Annával a Zenebölcsi, Kerekítő – Mondókás Móka foglalkozásokon. Közösen játszanak, kézműveskednek Ildikóval a Huncutka játszóban. A Meseréten Gabóval kalandozhatnak a mesék varázslatos birodalmában

A várandós kismamák tornázhatnak Mónival, a Kismama klubban Tündi levetíti a Belső erő című filmet, a vajúdás és szülés csodálatos erejéről, vendége Macher Alexandra, dúla. Az Anyatej Baba Klubban Tündi és Viki beavat a szoptatás és babagondozás rejtelmeibe. Kisbabás családokat Nóri megtornáztatja a Baba – mama tornán. Ráadásul még a két napos Picurka Játszó mindennapjaiba is betekintést nyernek.

 

Helyszín: Háztűzőrző Központ Tata, Bacsó Béla u. 66/2. Az ingyenes programok időpontjairól a www.haztuzorzo.hu honlapon találhatók. Gyere és próbáld ki! Ingyenes nyílt hét október 1-5-ig a Háztűzőrzőkkel !