A koronavírus információs vonal telefonszáma: (06-80) 277-455; (06-80) 277-456

Őszi lomtalanítás

Értesítjük Tata város lakóit, hogy a Tatai Városgazda Nonprofit Kft. (Tata, Széles csapás 0250/18. hrsz., tel.: 34/708-102) ingyenes ŐSZI LOMTALANÍTÁST végez a következő időpontokban:

 

I. KÖRZET: Országgyűlés tér – Agostyáni út vasúti átjáróig – Somogyi B. u. – Almási u. – Bajcsy-Zs. u. – Bacsó B. út – Mikovényi utca és a rácsatlakozó mellékutcák – Bacsó B. úti lakótelep.

Időpont: 2012. október 4-től

 

II. KÖRZET: Bartók B. u. lakótelep – Ady E. u. – Petőfi S. u. – Egység u. – Sport u. – Malom u. és az ezekből nyíló utcák – Vértesszőlősi u. – Baji u. – vasút által határolt kertvárosi városrész.

Időpont: 2012. október 8-tól

 

III. KÖRZET: Május 1 út, Komáromi u. és a Környei út által határolt terület a Cifra-malomtól – Rákóczi u. – Kocsi u. – Fazekas u. és a rácsatlakozó utcák, azaz az Öreg-tó felé eső részek.

Időpont: 2012. október 10-től

 

IV. KÖRZET: Május 1. út – Új út – Komáromi út – Mocsai út – Veres P. u. - József A. u. – Kocsi út – Dadi u. és a rácsatlakozó utcák.

Időpont: 2012. október 12-től

 

V. KÖRZET: Tata Újhegy utcái és a IV. dűlőtől a VIII. dűlőig – Agostyáni városrész

Időpont: 2012. október 15-től

 

A lomtalanítás intézményekre, üzemekre nem vonatkozik.

ELSZÁLLÍTÁSRA KERÜLNEK a magáningatlanoknál keletkezett hulladékok (1 m3 térfogat határig), egyéb berendezési tárgyak.

NEM KERÜL ELSZÁLLÍTÁSRA a veszélyes hulladék (akkumulátor, festék, stb.), elektronikai hulladék, autógumi és a zöld hulladék Használt ruha leadására a Magyar Máltai Szeretetszolgálatnál van lehetőség ( Tata, Vasút u. 64.) hétköznap 8:00 órától 16:00 óráig.

 

Az építési törmeléket csak külön megrendelésre, díjazás ellenében szállítjuk el. Egy-egy utcában a gyűjtő kocsi csak egyszer halad el! A kihelyezést (a megadott időpont előtt 24 órával) és a szállítás rendjét a Közterület Felügyelet ellenőrzi, ha szabálytalanságot észlel, helyszíni bírságot szabhat ki. Kérjük a tatai Ingatlantulajdonosokat, hogy csak a megadott időpontokban helyezzék ki a lomokat. Segítő közreműködésüket köszönjük.

 

Tata Város Polgármesteri Hivatala

Tatai Városgazda Nonprofit Kft.