A koronavírus információs vonal telefonszáma: (06-80) 277-455; (06-80) 277-456

Ráhangoló a Pálmában

Ismét indul a Ráhangoló című zenés sorozat a legkisebb gyermekeknek. Ezúttal is a Pálma Rendezvényház ad otthont a programnak. Az előző tanév koncertjein a szinfonikus zenekar hangszereivel, felépítésükkel, jellegzetességeikkel ismerkedhettek a kicsik.

 

Most hasonló a cél: a legfiatalabb korosztálynak szeretnék megmutatni, hogy a klasszikus zene szép és érthető. Ráhangolni a gyerekeket a majdani hangversenyekre, ahol tartalmas és kellemes időtöltésben lehet részük.

 

Az első előadás november 11-én vasárnap 10 órakor kezdődik a Pálma Rendezvényházban.

Itt Prokofjev Péter és a farkas című zenés meséje elevenedik meg. Péter és barátai - a kismadár, a macska és egy kelekótya, kerge kacsa - veszélyes kalandokba keveredve túljárnak és gonosz farkas eszén. Az előadás közben a közönség megismerkedhet a fúvós hangszerekkel is, hiszen a szereplőket egy-egy hangszer, illetve egy-egy jellegzetes dallamfordulat személyesíti meg. A koncert után minden kisgyermeket egy csésze kakaóra is vendégül látnak, majd H. Csapucha Klára fejlesztőpedagógus vezetésével egy kreatív vizuális foglalkozásra várják az érdeklődőket.

Jegyek Tatabányán a Fortuna Jegyirodában, Tatán a Tourinform irodában válthatók!