Koronavírus információs vonal telefonszáma: 06 80 277 455; 06 80 277 456

A Háztűzőrzők kapták az "Év önkéntes szervezete" címet

Idén a Bázis Gyermek és Ifjúsági Egyesület, mint a Komárom-Esztergom megyei Önkéntes Centrum vezetője Az Év Önkéntes Szervezete 2012. kitüntető címet adományozta a Háztűzőrző Nők-és Anyák Egyesületének. Az ünnepélyes átadóra december 5-én délután került sor Tatabányán az Önkéntesség Világnapja alkalmából az Árpád téren gyönyörű adventi hangulatban.

 

Budavári Kinga az egyesület nevében elmondta, hogy igazi megtiszteltetés és öröm számukra, hogy a mai rohanó világban ilyen elismerést és figyelmet kapnak az önkéntes munkát végző kismamák, anyukák és nagycsaládos szülők. Ez az elismerés további erőt ad immár hetedik éve, hittel, kitartással, szorgalommal végzett önkéntes munkájukhoz, melyet a Tata és kistérségében élő várandósokért, gyermekekért, családokért végeznek.

Ez a kitüntetés azonban nemcsak az önkéntes családanyáknak szól, hanem a családjaiknak is. A férjek büszkék lehetnek feleségükre, a nagyobb gyermekek édesanyjukra. A háztüzes családokban a gyermekek követendő pozitív mintát látnak, hisz az önkéntes tevékenység jelen van életükben. Így egész családjukra hatással van az az öröm, ami a másoknak nyújtott segítségből fakad.

 

Az egyesület ezúton is köszöni támogatóiknak az elmúlt években nyújtott segítséget.