A koronavírus információs vonal telefonszáma: (06-80) 277-455; (06-80) 277-456

Megújulva!

Új honlappal jelentkezik az Európa díjas Tata városa is a mai napon.

Az embernek rendszeresen szüksége van a megújulásra. Fiatalnak, idősnek egyaránt az élet teremtette újabb és újabb kihívásoknak kell megfelelnie. Természetesen legjobban a saját magunk által kitűzött célok elérésében, önmagunk formálásában, mindennapos jobbá levésünkben kell megújulnunk.

Köszönet a készítőknek, Múth Jánosnak és Görözdi Gézának. Köszönet természetesen azoknak is, akik véleményükkel, ötleteikkel segítettek a megújulásban.

A média nagyhatalom. A helyi média pedig szükség. Hiányzik, ha nincs, súlyos gondokat jelenthet a hiánya. Ha működik, akkor pedig természetesnek vesszük, megszokjuk, megszeretjük. Összekapcsol bennünket éljünk akárhol is. Az életünk ereje a találkozások sokasága. (Egyszer egy este számolja össze, aznap hány emberrel találkozott, köszönt, beszélt…) Ezeket a találkozásokat nemcsak segíti, hanem az egész világra kiterjeszti az elektronikus média is, az internet, a facebook, a honlap.

Szeretnénk, ha a tataiak sokkal többet találkoznának egymással is. Ezért szervezünk sok-sok találkozást, alkalmat itt a városban, a Magyary művházban, a könyvtárban, a várban, a hivatalban és még sok szép helyen. Ha nem megy valami miatt személyesen, akkor a „majdnem személyes” csatornákon ez is lehetővé válik.

Például a www.tata.hu honlapon.

Most megújulva is… Találkozzunk!