Koronavírus információs vonal telefonszáma: 06 80 277 455; 06 80 277 456

Víz, Zene, Virág Fesztivál

A Víz, Zene, Virág Fesztivál Magyarország legnagyobb családi fesztiválja Tatán június 27-29-ig várja a látogatókat. Június utolsó hétvégéjén Tatán rendre százezrek gyűlnek össze és élvezik a térség és hazánk egyik legnagyobb összművészeti rendezvényét, a Víz, Zene, Virág Fesztivál programját.

 

Öt nagy helyszínen – közte az Öreg-tó felszínén, vagy a tatai várban – zajlanak az események: koncertek, kiállítások, vásárok, gyermekprogramok, versenyek. A háromnapos forgatag csúcspontja a hagyományos szombat esti műrepülő show, majd az azt követő, több tucat lámpással kivilágított csónakot és hajót felvonultató vízi karnevál, illetve a tűzijáték.

 

 

BELÉPŐJEGY

A három napra érvényes fesztivál jegy ára: 1500 Ft. A rendezvény 14 éves kor alatt belépő díj nélkül látogatható! Tata kártyával a jegy árából 50% kedvezmény jár! NOE kártyával a rendezvény belépő díj nélkül látogatható! (Ezt a kedvezményt kizárólag a NOE-nál tett előzetes regisztráció mellett tudjuk elfogadni.) SZÉP Kártya elfogadóhely.

A kedvezmények nem összevonhatóak. Ingyenes parkolás!

A Fesztivál szervezői:

Víz, Zene, Virág Fesztivál Nonprofit Közhasznú Kft. 2890 Tata, Váralja út 4. Tel, fax: 34 / 381- 488 level@vizzenevirag.hu

Víz, Zene, Virág Fesztivál Egyesület 2890 Tata, Váralja u. 4. Tel, fax: 34 / 381- 488 level@tataifesztival.hu

 

A teljes program a www.vizzenevirag.hu oldalon olvasható.