A koronavírus információs vonal telefonszáma: (06-80) 277-455; (06-80) 277-456

Humán területen maradt Robozné Schőnfeld Zsuzsanna

Robozné Schőnfeld Zsuzsanna nyolc év alpolgármesteri munkája után az elkövetkező öt évben a város humán bizottságát vezeti. Természetesen tagja a képviselő-testületnek, most is bizalmat kapott a 4-es számú választókerületben.

 

- Nagyon tartalmas nyolc évet tudhatok magam mögött, mindkét ciklusban rengeteg feladattal szembesültem. Szerencsére kiváló munkatársak voltak mellettem, köszönöm jegyző asszonynak, a hivatal munkatársainak, polgármester úrnak és alpolgármester-társamnak az együttműködést. Úgy érzem, aki hozzám fordult, annak mindig igyekeztem segíteni, s ezt tervezem a jövőben is – mondta Robozné Schőnfeld Zsuzsanna.

 

Alpolgármesterként a gyermekbarát város programot irányította, számos, az ifjúság javát szolgáló intézkedést sikerült tenni.

- Előrelépést látok az oktatás, az egészségügy, a sport területén, s a szociális ügyekben is. Sok lobbi-tevékenységben részt vettem a civil közösségekkel és a pedagógus-társadalommal együtt. A gyermekbarát programot folytatni kívánom a diákság bevonásával. A kialakult közvetlen kapcsolatot szeretném megtartani az intézményvezetőkkel, a múzeummal, az óvodapedagógusokkal, tanár kollégákkal, a nyugdíjas klubokkal, zenészekkel. Köszönöm a dandárzenekarnak, hogy mindig rendelkezésre állt, s lassacskán belopta magát a tataiak szívébe – emelte ki a bizottság elnöke, s elmondta még, hogy kiemelt figyelmet fordít a jövőben a családok problémáinak megoldására.

Népszerű kezdeményezés volt a LISZI, a lakóközösségi információs szolgáltató iroda létrehozása, mely körzetében, a Kosztolányi Dezső utca 3. alatt működik. Itt a civilek és a lakosság találkozhat, érdekes programok, kézművesség, tudományos előadások várják őket, de aki egyszerűen csak jól szeretné érezni magát, az is jöhet. Kedden és csütörtökön mindig történik itt valami 17 órától. - Sok segítséget, szeretetet kaptam a tataiaktól, s ezt viszonozni kívánom. Visszatértem eredeti foglalkozásomhoz a Fazekas-iskolába. Rengeteg ötletem van a művészeti élet felpezsdítésére, szeretnék minden érintettet bevonni, hogy még több oldalról megmutathassák magukat – hangsúlyozta Robozné Schőnfeld Zsuzsanna, aki ízig-vérig pedagógus maradt hivatali munkája mellett is.