Koronavírus információs vonal telefonszáma: 06 80 277 455; 06 80 277 456

NAGY KÁRTÉRÍTÉSÉRT PEREL AZ ÖNKORMÁNYZAT

Tisztelt Tataiak! A facebookon többen megosztották Dr- Kiss Andor profilnevű felhasználó által az Önkormányzat és a Hivatal munkáját rosszindulatú, valótlan tényállításokkal teli felhívását, miszerint a város vezetése elherdálta a Wágner házat.

 

A város akkori vezetése 2000. júniusában értékesítette a Wágner házat nyilvános licit útján, a piaci ár, közel duplájáért. Azóta az ingatlan négyszer cserélt gazdát, mire a mostani tulajdonoshoz került. A mostani tulajdonos olyan korszerű felújítást végzett az épületen, hogy abban az orvosi ügyelet, a védőnői és az iskola egészségügyi ellátás kiválóan, költségtakarékosan üzemel.

A város vezetése visszautasítja a felhívásban szereplő rosszindulatú és félrevezető állításokat! A vezetés azért, hogy a tataiakat tovább ne tudják félrevezetni, feljelentést tett ismeretlen tettes ellen, és mindazokkal szemben, akik ezt a felhívást megosztották és az ahhoz fűzött kommentjükkel hozzájárultak annak terjesztéséhez és a további súlyos félrevezetéshez.

A tataiak érdekében a város vezetése a továbbiakban sem fogja eltűrni az ilyen jellegű, eleve rossz szándékú híreszteléseket, megtévesztő facebook bejegyzéseket, és egyéb kommenteket.