Koronavírus információs vonal telefonszáma: 06 80 277 455; 06 80 277 456

Gallyazási munkálatok Tatán

Bármennyire is szép látvány egy lombos fa a ház előtt, néha bizony szükséges az emberi beavatkozás. A túl magasra nőtt, a vezetéket veszélyes mértékben megközelítő faágak nemcsak üzemzavart, áramkimaradást okozhatnak, hanem élet- és balesetveszélyt is jelenthetnek.

 

Az üzembiztonság fenntartásának érdekében és a balesetveszélyes helyzetek megelőzése érdekében a város közterületein az E.ON Észak-dunántúli Áramhálózati Zrt. által megbízott szakemberek gallyazási munkálatokat végeznek 2015. március 16-tól 2015. április 16-ig, munkanapokon 7:00 órától 17:00 óráig.

A biztonságos munkavégzés érdekében tervezett üzemszünetek lesznek a városban. Ezek pontos időpontjáról és helyszínéről az E.ON szórólapon keresztül is tájékoztatja az érintett ügyfeleit, valamint fogyasztói az www.eon.hu oldalon is tájékozódhatnak.

A vezetékek biztonsági övezetéből levágott gallyakat, faágakat a gallyazást követően egy későbbi időpontban a Tatai Városgazda Kft. munkatársai szállítják el.

A gallyazási munkálatokat névvel, fényképpel és azonosító számmal ellátott E.ON partner igazolvánnyal rendelkező vállalkozók végzik térítésmentesen, akik az igazolványt kérésre felmutatják. A gallyazást végző vállalkozás szakemberei kizárólag közterületeken fognak munkálatokat végezni, de ha a vezeték biztonsági övezetének gallyazása csak magánterületről oldható meg, akkor az igazolványuk felmutatásával magánterületre is bemehetnek. A szolgáltató megbízásából végzett gallyazási munkálatokkal párhuzamosan az önkormányzat megbízásából is zajlanak metszési munkálatok a város területén. Kérjük a lakosság szíves együttműködését és türelmét.

 

Tata Város Önkormányzata

E.ON Észak-dunántúli Áramhálózati Zrt.