Koronavírus információs vonal telefonszáma: 06 80 277 455; 06 80 277 456

Tavaszi nagytakarítás Tatán

Közeledik a tavasz, így a tavaszi nagy takarítások időszaka mind a háztartásokban, mind pedig a közterületeken is, ezért Tata város alpolgármestere lakossági hulladékgyűjtési akciót hirdet két helyszínen az alábbiak szerint:

 

1. időpont:

A hulladékgyűjtés időpontja: 2015. március 28. szombat 9:00 – 11:00.

Találkozási helyszín: Tata, Angolkert, Pálmaház előtti parkoló. A gyűjtés alkalmával érintenénk az Angolkertet, és a környékbeli utcákat az alábbiak szerint: Sport utca, Hattyúliget utca, Erzsébet királyné tér, Damjanich utca, Petőfi utca, Dobroszláv utca, Művész utca, Révai utca, Jókai utca, Kazinczy utca, Kölcsey utca, Gárdonyi utca.

 

2. időpont:

A hulladékgyűjtés időpontja: 2015. április 03. péntek 16:00 - 17:30. Találkozási helyszín: Tata, Bartók Béla utca 9. sz. épület előtt, a Büdös-kút mellett. A gyűjtés alkalmával a Bartók Béla utcától a Tópart-sétány felé haladva az Öreg-tó és az Ady Endre utca páratlan oldala által határolt területet érintenénk a Malom utca, Vágó utca bevonásával az Új Kajakház Ökoturisztikai Központig. A gyűjtéshez az önkormányzat kesztyűt és szemeteszsákot biztosít. Tegyünk együtt egy tisztább Tatáért, tisztítsuk meg együtt lakókörnyezetünket, hogy jobban érezhessük magunkat benne, így a Húsvétot tiszta környezetben ünnepelhetjük.

 

dr. Beró Henrietta