Koronavírus információs vonal telefonszáma: 06 80 277 455; 06 80 277 456

Nyári diákmunka

Nyári diákmunka önkormányzatoknál és intézményeiknél „A nyári diákmunka elősegítése 2015” elnevezéssel munkaerő-piaci program indul a megyei kormányhivatalok és a járási hivatalok megvalósításával folyamatos nappali tagozatos hallgatói jogviszonnyal rendelkező 16-25 év közötti tanulók számára az iskolai szünetben. A program célja a korai munkatapasztalat és munkajövedelem szerzés elősegítése, a jövőbeni inaktivitás megelőzése.

 

Ezzel kapcsolatos tudnivalókról, állásajánlatokról 2015. június 29 -én (hétfőn) 13 órakor Tájékoztató napot tartunk a Magyary Zoltán Művelődési Házban (Tata Váralja u.4.)

A rendezvényt megnyitja: Dr. Kancz Csaba kormánymegbízott Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal

A rendezvényen a foglalkoztatók bemutatják az általuk kínált álláslehetőségeket, minden jelen lévő diák kiválaszthatja és ott jelentkezhet a kiajánlott állások közül számára megfelelőre! A programhoz csatlakozás előfeltétele a járási hivatal foglalkoztatási osztályán (Tata, Erzsébet királyné tér 10.) közvetítést kérőként történő nyilvántartásba vétel (hétfőtől csütörtökig 8,00-16,00 óráig, pénteken 8,00-13,30 óráig)

 

Tisztelettel várjuk a munkát kereső diákokat!

 

Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal Tatai Járási Hivatal