Busz-menetrend változások

Tata Város Önkormányzatának beruházásában elkezdődött a “Tata, Kossuth tér városközpont értékmegőrző rehabilitációja” című, KDOP-3.1.1/A-09-2f-2011-0001 azonosítószámú pályázat kivitelezése. Jelenleg a közművek védelembe helyezése, cseréje zajlik, majd várhatóan július hónapban elindul a tér és hozzá kapcsolódó Komáromi utca, Kocsi utca burkolatainak építése is.  A kivitelezés olyan fázisba érkezett, hogy a Kossuth tér részleges, ideiglenes lezárása szükséges, ami miatt a tömegközlekedéssel, illetve személygépjárművel való közlekedés sem biztosítható maradéktalanul. Ideiglenes buszmegállók kihelyezéséről közösen gondoskodik az Önkormányzat és a KNYKK a kivitelezés idejére. A buszmegállók ideiglenes áthelyezése, így a buszmenetrend változása előreláthatólag 2015. augusztus 16-ig áll fent.

 Az érintett helyközi járatok a lezárás ideje alatt  Tata, Kossuth tér elnevezésű megálló helyett Tata, Május 1. út megállóhelyen  Tata, Környei út elnevezésű megálló helyett Tata, Fellner J. úti fordulóban állnak meg.

 

Az érintett helyi járatok a lezárás ideje alatt  Tata, Kossuth tér elnevezésű megálló helyett Tata, Május 1. út (Fáklya ABC), valamint a szemben lévő oldalon, a Május 1 úton, a Komáromi utca kereszteződése után – a kiépített öbölben - kijelölt ideiglenes megállóhelyen. 

Tata, Környei út elnevezésű megálló helyett o a Fellner Jakab út felé haladó irányban a Nagykert utca és a Táncsics Mihály utcai kereszteződések között a folyópályán kijelölt ideiglenes megállóhelyen, o az Autóbusz-pályaudvar irányába haladó járatok, pedig a Kocsi utcai kereszteződés után az autókereskedés előtt – a kiépített öbölben – kijelölt ideiglenes megállóhelyen veszik fel az utasokat.

Az építési munkálatok befejezéséig szíves türelmüket és megértésüket kérjük!