Koronavírus információs vonal telefonszáma: 06 80 277 455; 06 80 277 456

A bajnokságban és a kupában is jól megy

Eddig jól vette az akadályokat a Tatai AC megyei I. osztályú labdarúgócsapata. Két fordulóban négy pontot szerzett, aminek értékét növeli, hogy idegenben volt sikeres az együttes. Közben a Magyar Kupa megyei selejtezőjében is magabiztosan menetel a gárda, amely már a legjobb 16 között várja a jövő év tavaszi folytatást.

 

Megyei I. osztály, 2. forduló Ácsi Kinizsi–Tatai AC 2-4 (1-3)

Ács, 250 néző. V.: Tóth R. Tatai AC: Öreg – Csordás D., Takács, Boros, Csordás G., Rába, Tóth Á. (Bóka), Tóth L. (Janetka), Kisék (Ferkó), Goldschmidt (Járfás), Purgel.

Edző: Wéber Roland.

A tatai gólszerzők: Tóth Á., Goldschmidt, Purgel, Rába.

 

Az ácsiak ezúttal nagyobb ellenállást tanúsítottak, mint az első fordulóban, de ez is kevés volt a jól küzdő, határozottabb tataiak ellen. A KAC-ban Goldschmidt, Boros, Purgel és Öreg teljesítménye emelhető ki.

Wéber Roland:

– Parázs mérkőzés volt, amelyen simán nyerhettünk volna, ám sok helyzetet kihagytunk. Az ácsiak dicséretesen küzdöttek, értékes három ponttal gazdagodtunk.

 

Az első fordulóban: Bábolnai SE–Tatai AC 1-1 (1-0) Bábolna, 200 néző. V.: Miráki. Gsz.: Csordás (öngól), ill. Bujdosó S.

Színvonalas, hullámzó meccsen igazságos döntetlen született, igaz, a tataiak a 92. percben egyenlítettek Bujdosó S. találatával.

A TAC-ban Goldschmidt, Csordás G., Bujdosó S. és Janetka nyújtott jó teljesítményt.

Wéber Roland: – Győzni szerettünk volna, de az első félidőben egy buta szabálytalanság után gólt kaptunk. Térfélcsere után nyomtunk, és siker koronázta próbálkozásainkat. Kapufát is lőttünk, ráadásul sok helyzetünk volt még. Bábolnán sikernek számít az egy pont megszerzése. Lejátszották a Magyar Kupa megyei selejtezőjének 2. fordulóját, amelyen a Tatai AC 7-1-re győzött Szákszenden. A TAC gólszerzői: Purgel (3), Bujdosó S., Tóth L., Rába, Csordás G. A tataiak a legjobb 16 közé jutottak.

 

Péntek Sándor