Koronavírus információs vonal telefonszáma: 06 80 277 455; 06 80 277 456

Egyre feljebb a tabellán

A megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság 5. fordulójában a Tatai AC első mérkőzését játszotta hazai pályán, és meggyőző fölénnyel nyert, ezzel egyre feljebb nyomul a tabellán. Már a 4. helyen áll Wéber Roland vezetőedző legénysége.

 

 

Tatai AC–Tokod SE 4-0 (2-0) Tata, 200 néző. V.: Csejtei Cs. Tatai AC: Valakovics – Csordás D. (Bujdosó B.), Boros (Járfás), Csordás G., Fehér, Bujdosó S. (Bóka), Kisék, Rába (Járóka), Szűcs (Janetka), Tóth L., Tóth Á..

Edző: Wéber Roland.

Gsz.: Tóth Á. (2), Kisék, Rába.

A tataiak hamar kiheverték a váratlanul nagy komáromi fiaskót (7-1), azóta két meccsen kilenc gólt lőttek, és egyet sem kaptak. Jó iramú találkozón a végig a TAC kezdeményezett, és sok helyzetet alakított ki a lelkesen futballozó, ám jobbára védekező tokodiak ellen. Újabb fiatal mutatkozott be a tataiaknál, a még ifjúsági korú Szűcs Péter, aki nem is okozott csalódást. Jók: Tóth L., Fehér, Kisék, Rába, Csordás D., Tóth Á.. Wéber Roland: – Jó kis mérkőzés volt. Ezúttal is nagyon fegyelmezettek voltunk, bár a második félidő elején kissé leültünk. Ezt a meggyőző játékot kell folytatnunk a jövőben, és akkor nem lehet gond.

 

Péntek