Koronavírus információs vonal telefonszáma: 06 80 277 455; 06 80 277 456

Tízgólos siker az edzőtáborban

A tataiak alaposan kitettek magukért a megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokságban. A TAC eddigi szereplése a hullámvasúthoz hasonlítható, ezúttal viszont ismét a fellegekben  száguldozhattak, tíz gólt lőttek az eteieknek.

Tatai AC – Etei SE 10-1 (2-1)

Tatai Edzőtábor, 200 néző. V.: Kiss L.

Tatai AC: Valakovics (Battka) – Kun (Bujdosó B.), Boros, Fehér, Csordás G. (Bóka), Bujdosó S., Purgel, Rába, Tóth Á., Szűcs, Goldschmidt. Edző: Wéber Roland.

Etei SE: Mantler – Tóth H., Németh, Kolonics, Vági, Kürti, Simon, Roll, Horváth, Tálos G. (Baráth), Szijj. Edző: Hagymási Zoltán.

Gsz.: Goldschmidt (5), Rába (3), Szűcs, Purgel, ill. Roll.

Az eteiek derekasan helytálltak az első félidőben. Térfélcsere után viszont olyan történt, ami ritka a futballpályákon. Öt perc alatt négy gólt szereztek a tataiak, és ezzel el is dőlt a mérkőzés sorsa. A hazaiak jól futballoztak, és újra az igazi arcukat mutatták. Megjegyzendő, hogy a vendégek kapusa, a 10 bekapott gól ellenére kiváló teljesítményt nyújtott.

Jók:  Goldschmidt, Rába, Purgel, Tóth Á., Fehér, ill. Mantler.

Wéber Roland: – Az első félidőben ismét sok helyzetet elpuskáztunk, térfélcsere után más volt a helyzet. Egyérintős játékunkkal zavart okoztunk az ellenfél védelmében, és a gólok is jöttek. Le a kalappal csapatom előtt, büszke vagyok a fiúkra, mert több gólos vezetés után sem álltak le.

Hagymási Zoltán: – Legalább hat gólt rúgattunk ellenfelünkkel, védelmünk sok nagy hibát vétett. 2-1-nél akár egyenlíthettünk volna, ám a mai napon nekünk semmi sem sikerült.

Péntek Sándor