Koronavírus információs vonal telefonszáma: 06 80 277 455; 06 80 277 456

Parádés hajrával dobogó közelben

Nagyszerűen hajrázott a Tatai AC labdarúgócsapata a megyei I. osztályú bajnokságban. Az eteiek legyőzése (10-1) után a bajnok kecskédieket verték idegenben 2-0-ra, majd a szezonzárón ismét hengereltek Wéber Roland tanítványai.

Tatai AC – Zsámbéki SK 7-1 (2-1)

Tata, 150 néző. V.: Jurák.

Tatai AC: Valakovics – Kun, Fehér, Csordás D., Bujdosó S. (Janetka), Purgel, Rába, Tóth Á. (Járfás), Szűcs, Boros, Goldschmidt (Bóka). Edző: Wéber Roland.

Zsámbéki SK: Sándor – Peinlich, Harmati (Kiss), Szilasi, Káldi, Sugár, Veszelovszki, Szabó A., Mensáros (Tuba), Balla, Kósa. Technikai vezető: Kovács Renáta.

Gsz.: Goldschmidt (2), Szűcs, Rába, Tóth Á., Járfás, Bóka, illetve Szilasi.

Nyolcat rúgtak a zsámbékiak az előző fordulóban az ácsiaknak, így az előjelek alapján nem várt könnyű mérkőzés a tataiakra. Wéber Roland legénysége azonban egy pillanatig sem hagyott kétséget, hogy melyik a jobb csapat. Szemre tetszetős támadások sokaságát vezették, és az eredményességgel sem volt gond. A tataiak ezzel közel kerültek a dobogós helyezéshez.

Jók: Purgel, Rába, Fehér, Csordás D., Szűcs, ill. Szilasi, Szabó A.

Wéber Roland: – Jól futballoztunk, szép gólokat lőttünk. Minden játékosommal elégedett vagyok, bár még legalább hét gólt lőhettünk volna. Mondhatnám: kár, hogy vége van az őszi szezonnak, ám jól jön nekünk most a szünet. Sok a sérültünk, de ennek ellenére hoztuk az eredményeket.

Péntek Sándor