Koronavírus információs vonal telefonszáma: 06 80 277 455; 06 80 277 456

Még vasárnapig lehet szavazni Gottwald Szilárdra, a Gál Tibor Emlékdíj jelöltjére!

Február 21-ig lehet még szavazni Gottwald Szilárdra, akit Kamocsay Ákos jelölt a Gál Tibor Emlékdíjra. Aki szavaz a borbal.hu/jeloltek internetes oldalon, részt vesz egy nyereményjátékban, de ami még fontosabb, támogatja a térség kiemelkedő tehetségű borászát, és segíti hírét vinni környékünk kiváló borainak.

A Magyar Borok Báljának szervezői arra kérték fel az Év Bortermelője cím birtokosait, hogy ajánljanak a közönség figyelmébe egy olyan borászt, aki a környezetükben dolgozik, de a borfogyasztók körében eddig talán még kevésbé ismert szakember. Vasárnapig még voksolhatunk arra a borászra, akiről úgy gondoljuk, a leginkább megérdemli a Gál Tibor Emlékdíjat, valamint a vele járó tanulmányi támogatást és hirdetési csomagot.

A jelölteket az eddig Év Bortermelőjének választott borászok vagy családjaik javasolták, Gottwald Szilárdot Kamocsay Ákos jelölte a díjra a következő indoklással: "A díjra Gottwald Szilárdot jelölöm, aki a dunaszentmiklósi Gottwald Borászat tulajdonosa és borásza. A Gottwald család sok éve, jól ismert név a vendéglátásban és a gasztronómiában. A család fiatal tagja, Gottwald Szilárd folytatva a családi hagyományokat kitűnően és eredményesen vezeti a tatai szállodát, mellette szívós munkával, a borvidék legjobb hagyományait figyelembe véve építi a Gottwald Borászatot."

Gotwald Szilárd elmondta, hogy számára nagyon megtisztelő a jelölés, amiről egyébként nem is tudott, őt is meglepetésként érte. Megtiszteltetés, hogy egy olyan elismert és kiváló szakember gondolt rám, mint Kamocsay Ákos, és külön öröm olyan nevek között szerepelni, mint az emlékdíj idei jelöltjei - nyilatkozta a borász, aki hozzátette:- ebben a versenyben tényleg a részvétel a fontos, és nem a győzelem, hiszen már az komoly előrelépés, hogy a szakmában kollégának tartanak. A jövővel kapcsolatban Gottwald Szilárd úgy nyilatkozott, hogy komoly pincefejlesztéseket, elsősorban technológiai újításokat szeretnének megvalósítani, s már tervezés alatt állnak mindazok az ötletek, beruházások, amelyek segítenek egy igazi jó brandet építeni a Gottwald boroknak.

Segítsük szavazatainkkal Gotwald Szilárdot, és osszuk tovább a térség borainak jó hírét! Szavazni a www.borbal.hu/jeloltek internetes oldalon lehet.