Koronavírus információs vonal telefonszáma: 06 80 277 455; 06 80 277 456

Új kávéház várja vendégeit Tata szívében

Új színeket és életet hozott a tavaly év végén átadott Kossuth tér mindennapjaiba a Gottwald Cafe Kávéház és Delikátesz, melynek hivatalos megnyitóján a vendégek belekóstolhattak a változatos ízekbe, és a klasszikus, kávéházi hangulatba is.

Az egyedi atmoszférájú, igényesen felújított épület belső terében körülbelül 30, luxus VIP tárgyalótermében pedig 20 vendég foglalhat helyet, de a téren elhelyezett asztalok is várják a pihenni, kikapcsolódni vágyókat. A választékban megtalálhatóak a klasszikus kávéházi, cukrászdai ételek és italok, egyedi, saját pörkölésű kávék, Gottwald borok és delikát ételek, többek között saját sonkával készült szendvicsek, saláták, reggeli ételek. A választék a jövőben a tervek szerint tovább bővülhet majd.

Gottwald Sándor a megnyitón köszönetet mondott Tata Városának a közös munkáért, amelynek során a Kossuth tér megújításával párhuzamosan a kávézónak helyt adó épület is átalakulhatott, méltón kiegészítve ezzel a város  újjászülető központját. Egy űrt szeretnénk betölteni itt Felső-Tatán, mert ez a fajta minőség, ami a Kossuth-téri felújítással költözött be a város történelmi terére, szinte követelte magának ezt a kávéházat, ahol össze lehet jönni, beszélgetni, értekezni, üzletet kötni, polgári életet élni - mondta Gottwald Sándor hozzátéve, hogy az eddigi tapasztalatok azt mutatják: a vendégek örömmel fogadják a kávézót, ahová jó bemenni, és ahol jó beszélgetni, együtt lenni, közös-minőségi időt eltölteni. 

A kávézó nyitvatartási idejét egyelőre tesztelik, de jelenleg reggel 7-től már várják vendégeiket, akik a nap kezdetén akár már a reggeli kávéjukat is elfogyaszthatják Tata szívében.