A koronavírus információs vonal telefonszáma: (06-80) 277-455; (06-80) 277-456

Rendkívüli ülést tartott a város képviselő-testülete

Tata Város Önkormányzat Képviselő-testülete 3 napirendi kérdést tárgyalt rendkívüli ülésén, november 23-án a Városházán.

A Kőkúti Általános Iskolában lévő jégpálya infrastruktúra fejlesztésével kapcsolatos napirendi pontról az ülést követően Michl József polgármester elmondta:- Az iskola udvarán már elkészült az új pályatest, a korábbi jégpálya fél métert lejtett, amit ki kellett egyenlíteni. Ahhoz kellett most forrást biztosítani a Városkapu Zrt. részére, hogy megvásárolhassák azt az eszközt, ami a pályán lévő jég elkészítéséhez szükséges.

A rendkívüli ülés másik témája a Magyary Zoltán Népfőiskolai Társasággal kötendő közművelődési megállapodás volt, amely hosszabb távra szól azért, hogy a társaság törzshelye a Piarista Rendházban lehessen, egy épületben a Közösségi Felsőoktatási Képzési Központtal. Ezáltal a népfőiskola előtt is megnyílik a lehetőség arra, hogy pályázatot nyújtson be erre a bázisra.

Városunk képviselői, rendes ülésükön, jövő hét szerdán – november utolsó napján - gyűlnek majd össze újra a Városháza dísztermében.