Koronavírus információs vonal telefonszáma: 06 80 277 455; 06 80 277 456

Purgel Zoltán a Fidesz-KDNP jelöltje az októberi tatai időközi választáson

Tata Város Helyi Választási Bizottsága 2017. október 15-re tűzött ki időközi választást a 3. számú egyéni választókerületben, miután a körzet korábbi képviselője Nágel Balázs, az üzleti életben folytatott munkája során megnövekedett elfoglaltságai miatt lemondott mandátumáról. Az októberi választás kapcsán a Fidesz-KDNP augusztus 22-én sajtótájékoztatón mutatta be képviselő-jelöltjét: a tatai Purgel Zoltánt.

Purgel Zoltán 35 éve él Tatán, feleségével és kisfiával a Május 1. úton lakik, így a körzet életében nap mint nap személyesen is részt vesz. Társasházkezeléssel foglalkozó családi vállalkozása lehetővé teszi, hogy mintegy 800 tatai háztartás mindennapjait végigkísérve és az ott élők problémáinak megoldásában segítve, gyakran kikérje a körzetben élők véleményét, megismerje a lakók igényeit, és komoly gyakorlatot szerezzen a közösség ügyes-bajos dolgainak rendezésében.

A képviselőjelölt - aki egyébként szabadidejében szívesen sportol a TAC tagjaként - az elmúlt években komoly tapasztalatot szerzett a tataiak, és a szűkebb környezetében élők mindennapjairól, hiszen munkájából adódóan folyamatos, személyes kapcsolattartás során segít a lakóközösségek tagjainak aktuális problémáit megoldani, felmerülő igényeiket gyorsan és hatékonyan kezelni. A városrészben éppen ezért sokan jól ismerik, és egyre több társasháztól kap megbízást.

Michl József polgármester, a Fidesz tatai elnöke a jelöléssel kapcsolatban úgy nyilatkozott:- jó szívvel ajánlja Purgel Zoltán személyét a körzet lakóinak figyelmébe, hiszen olyan jelöltről van szó, aki a választókörzetben él, több százan megtisztelik azzal, hogy napi gondjaik megoldásában a segítségét kérik, és munkája során számos, a hétköznapi életet komolyan érintő kérdés megoldásában van jelentős tapasztalata.

Purgel Zoltán a sajtótájékoztatón elmondta:- a körzetben kiemelten fontosnak tartja a jövőben új parkolók kialakítását, a játszótér megkezdett fejlesztésének folytatását, és mindenekelőtt a visszatérő források miatt a Május 1. úti épületek víztelenítésének mielőbbi rendezését. A jelölt hozzátette:- nemcsak a választókörzetért, hanem Tata egészéért elhivatottságot érez, hiszen a városrész fejlődése az egész várost szolgálja.

Az október 15-i időközi önkormányzati képviselői választásról folyamatos és részletes tájékoztatást találnak a tata.hu weboldalon.