Koronavírus információs vonal telefonszáma: 06 80 277 455; 06 80 277 456

Már több száz támogatói aláírást gyűjtött Purgel Zoltán a Fidesz-KDNP önkormányzati képviselő-jelöltje

Közel 400 támogatói aláírást gyűjtött össze az elmúlt két napban Purgel Zoltán, aki sajtótájékoztatón számolt be az aláírásgyűjtés során szerzett tapasztalatairól.

Tata Város Helyi Választási Bizottsága 2017. október 15-re tűzött ki időközi választást a 3. számú egyéni választókerületben. Az októberi választás kapcsán a Fidesz-KDNP a múlt héten mutatta be a sajtónak képviselő - jelöltjét. Purgel Zoltán a keddi tájékoztatón elmondta: - az aláírásgyűjtés során nagyon jó tapasztalatai voltak, hiszen sokan biztosították támogatásukról, és a személyes találkozások során számos jövőbeli feladatról is beszélgethettek. A jelölt megköszönte a tataiak támogatását, valamint segítőinek munkáját az aláírások összegyűjtésében, és a szórólapok kézbesítésében.

Michl József a Fidesz tatai elnöke úgy nyilatkozott: - nagy köszönet jár azért, hogy ilyen rövid idő alatt már közel négyszázan aláírásukkal is hozzájárultak a jelölt sikeréhez. Az aláírásgyűjtés a héten még tovább folytatódik, hiszen sokan jelezték még, hogy szeretnék támogatni Purgel Zoltánt. Michl József hozzátette: - a jövőben is mindent megtesznek azért, hogy a város képviselő-testületében a Fidesz-KDNP frakciója egy olyan erős csapat legyen, amely képes Tata minden nehézségével és örömteli feladatával eredményesen megbirkózni.

A sajtótájékoztatót követően Purgel Zoltán a Városházán személyesen adta át a kitöltött hivatalos aláírásgyűjtő íveket dr. Kórósi Emőkének, a Helyi Választási Iroda vezetőjének. Tata Város Helyi Választási Bizottsága soron következő ülését szeptember első napján tartja majd, melyen döntenek a jelölt nyilvántartásba vételéről.